364

Inspiraatiota ja apua analytiikkamatkallesi

Advisory

Data & Analytiikka ovat digitaalisen dimension keskiössä. Merkittävä osa todellisesta liiketoiminta-arvosta luodaan hyödyntämällä uutta sekä vanhaa dataa. Me teemme tämän keskittymällä datalähtöisiin innovaatioin sekä parempaan tietoon, päätöksiin ja toimenpiteisiin.

Avainasemassa on datan ymmärtäminen todellisena liiketoiminnan voimavarana 

Parhaalla tavalla organisaatiotasi palvelevat BI-ratkaisut edellyttävät kokonaisvaltaista ja näkemystä organisaatiostasi ja sen tarpeista. Enfon Data & Analytiikka Advisory-palvelut optimoivat analytiikka-alustasi vastaamaan tarpeitasi, esimerkiksi palvelemaan päätöksentekoa, datalähtöisiä innovaatioita tai yritysstrategian toteutusta.  

Digitalisaation vaikutukset näkyvät kaikkialla. 90% tämänhetkisestä datasta on muodostunut viimeisen kahden vuoden aikana ja tämä trendi tulee jatkumaan, kun big data-ratkaisut yleistyvät ja laitteet muuttuvat älykkäiksi (Internet of Things). 

Todellinen liiketoiminta-arvo, joka digitalisaation avulla saavutetaan, on usein hyvin paljon kiinni siitä, kuin dataa pysytään hyödyntämään liiketoiminnan kehittämisessä ja innovoinnissa


Enfolla on kattava kokemus ja tietotaito BI- ja analytiikkaratkaisuiden suunittelusta ja toteutuksesta. Keskittyminen yksilöllisiin liiketoiminnan tarpeisiin teknisen ratkaisun sijaan on meidän Dna:ssamme. Hyödynnämme parhailla käytännöillä rakennettuja mallejamme ja visualisoimme analytiikka-alustan kehityksen Excel-viidakosta ennakoivan analytiikan hyödyntämiseen ja datalähtöisiin innovaatioihin. 

Analytiikka-advisory -palvelut on suunniteltu inspiroimaan ja opastamaan sinua minkä tahansa analytiikkahankkeen alkumetreillä, mutta myös silloin, kun ratkaisusi kaipaavat päivitystä. Tavallisesti workshop-tyyliset analytiikka-advisory -palvelut voidaan räätälöidä organisaatioiden yksiköllisten haasteiden ja mahdollisuuksien ympärille. 

Enfon analytiikka advisory palvelut kattavat seuraavat aihealueet: 

Analytiikkastrategia 
Inspiraatio- & koulutusseminaarit 
Analytiikka roadmap – Analytiikkastrategian ja analytiikkamatkan määritys 
Analytiikan johtaminen ja prosessit 

Datalähtöiset innovaatiot 
Datalähtöisten innovaatioiden konsepti on lähtöisin ajatuksesta, jossa datasta tehdään strateginen liiketoiminnan voimavara. Meidän on vain määriteltävä, kuinka se tehdään. Workshop-perusteiset palvelut on suunniteltu inspirointiin ja ideointiin. Tavoitteena on määritellä business case jonkun tai useamman seuraavista aihe-alueista ympärille. 
Data & Analytiikka 
Big Data
Internet of Things 
Advanced Analytics 

Strategian toteutus 
Analytiikan hyödyntäminen strategiasi toteutuksessa. Korkean tason strategian pilkkominen saavutettaviin ja konkreettisempiin välitavoitteisiin sekä mitattaviin KPI-lukuihin, jotka varmistavat, että strategiaa edistetään käytännön tasolla. 
Suorituskyvyn johtaminen 
KPI-mittariston muodostus 
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

ota yhteyttä 

Kari Vierikka

VP, Sales and Accounts, Data & Analytics 
Sähköposti:
kari.vierikka@enfogroup.com
Puhelin:
+35 8 405 002 187

Johan Ripgården 

VP, Advisory, Data & Analytics
Sähköposti:
johan.ripgarden@enfogroup.com
Puhelin:
+46 723 29 90 05