Arvoa Big Datasta

Big Data

Tieto on keskeinen osa digitaalista dimensiota. Ne, jotka pystyvät käyttämään dataa niin innovaatioihin kuin näkemyksen kasvattamiseen, voittavat kisan kohti parasta liiketoimintaa.

Globaalissa kilpailussa etujoukoissa pysyminen vaatii kykyä käsitellä suuria massoja erilaista data and tietoa ja näin saavuttaa paras hyöty liiketoiminnalle. Alati kasvava tietomäärä voi johtaa kuormittavaan tietoähkyyn, mutta toisaalta se tarjoaa mahdollisuuden löytää ratkaisuja monimutkaisiin kysymyksiin, joihin vastaaminen oli aiemmin mahdotonta. Enfo on kokenut ja osaava kumppani Big Data -matkallasi. Ratkaisumme mahdollistavat kaiken saatavilla olevan tiedon hyödyntämisen näkemyksen kasvattamiseksi, aina tuotanto- ja logistiikkaprosessien suoritustason ymmärtämisestä asiakkaan entistä parempaan tuntemiseen ja jopa asiakkaan käyttäytymisen ennustamiseen.

Kolme kysymystä nousee päällimmäiseksi, kun yrityksessä tai organisaatiossa harkitaan Big Datan hyödyntämistä. Onko datan määrä erityisen suuri? Tarvitsetteko nopeaa data-analyysiä, jotta pääsette näkemään trendejä reaaliajassa? Käsittelettekö sekä jäsenneltyä että jäsentelemätöntä dataa monimutkaisten suhteiden arvioinnissa? Jos määrän, nopeuden ja monimutkaisuuden tietokriteerit täyttyvät organisaatiossasi, Enfo on oikea valinta Big Data –kumppaniksesi.


Big Dataan liittyvät ratkaisumme auttavat sinua analysoimaan dataa, jolla voidaan selittää liiketoimintaasi. Tämä voi tarkoittaa mitä tahansa yhden ihmisen online-käyttäytymisestä, säätiedoista ja yksittäisen tuotantokoneen datasta vaikkapa asiakaspalvelupuhelun sisältöön ennen ostotapahtumaa. Palvelut, kuten Enfo 360, antavat sinulle kokonaiskuvan asiakkaistasi yhdiställä tietoa eri lähteistä, kuten sisäisestä CRM-järjestelmästä, ulkoisista uutislähteistä, laskutuksesta, sosiaalisesta mediasta ja asiakastyytyväisyyskyselyistä. Pystymme myös hyödyntämään sensoridataa (olennainen osa teollista internetiä, Internet of Things) prosessikehitystä varten ja myös uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamiseen.

Enfon palvelut yhdistävät saumattomasti Big Data -ratkaisut olemassa olevaan tiedon hallintaan ja esittävät tiedon parhaalla tavalla läpi organisaation. Yksinkertaistamalla ja optimoimalla olemassa olevia toimintoja organisaatiosi voi parantaa tuote- ja palvelukehitystä, päivittäistä toimintaa ja asiakaspalvelua.


TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet