Cloudnet

Pilvipohjainen lähiverkkopalvelu

Sujuvasti toimivat lähiverkkopalvelut ovat nykyaikaisen liiketoiminnan harjoittamisen perusedellytys. Yritysten sisäiset verkot siirtävät liiketoimintakriittistä dataa henkilöstön välillä, niitä hyödynnetään laitteiden ohjauksessa ja niiden toimintakriittisyys on usein yhtä tärkeä edellytys toiminnan jatkumiselle kuin sähkön tai puhtaan veden saanti. Erilaisia lähiverkkoratkaisuja on rakennettu ja ylläpidetty jo pitkään, nyt onkin aika siirtyä nykyaikaisten pilvipohjaisten lähiverkkoratkaisujen pariin. Jos mietit, miksi vielä toimivaa lähiverkkoratkaisua tulisi kehittää? -Jatka lukemista. Enfon Cloudnet on moderni lähiverkkojen hallintaan kehitetty palvelu, jonka tarkoitus on tuoda selkeyttä ja läpinäkyvyyttä verkonhallintaprosesseihin.

Esimerkiksi moderneissa tuotantolaitoksissa sisäverkkoratkaisut mahdollistavat jatkuvan tiedonkulun eri toimintayksiköiden välillä. Verkkoratkaisut joilla näitä palveluja ylläpidetään ovat toiminnan jatkumisen kannalta kriittisiä. Pilvipohjaiset ja keskitetysti hallittavat langattomat sekä langalliset lähiverkot takaavat, että liiketoiminta pysyy tehokkaana ja tietoturvallisena verkon automaattisten ohjelmistopäivitysten avulla. Ongelmatilanteet ovat helposti ja käyttäjäystävällisesti ratkaistavissa pilvipohjaisen hallinta-alustan avulla. Vastaavanlaisia luotettavia, tietoturvallisia ja helposti käyttöönotettavia verkkopalveluita haluamme käyttää niin julkisissa tiloissa esimerkiksi langattomien verkkojen muodossa, kuin yritystoiminnan ylläpidossa sujuvan maksuliikenteen takaamiseksi.

Cloudnet on nykyaikainen lähiverkkoratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan verkonhallintatarpeisiin tavalla, joka on yhtä aikaa läpinäkyvä, käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas.

Kyseessä on yksilöllisesti yritysverkkojen hallintatarpeisiin skaalautuva ratkaisu, joka tarjoaa helposti kontrolloitavan tavan ylläpitää omalle liiketoiminnalleen kriittisiä datansiirtopalveluita. Palvelu toteutetaan Cisco Meraki -tuoteperheen laitteilla, joiden yksinkertainen käyttöönotto ja pilvihallittavuus takaavat miellyttävän käyttöönottokokemuksen niin ylläpidollisesti kuin käyttäjänkin kannalta. Palvelulla voi toteuttaa operaattori- ja liittymäriippumattomia monipuolisia yritysverkkoyhteyksiä SD-WAN -teknologialla.

 Lataa ilmainen opas yritysverkon modernisoinnista

LUE LISÄÄ YRITYSVERKON MODERNISOINNISTA

 

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet