Konseptisuunnittelu ja näköismalli auttavat päätöksenteossa

Konseptisuunnittelu ja näköismalli

Visualisointi on paljon muutakin kuin graafista suunnittelua – osana tätä prosessia me sukellamme syvälle toiminnallisuuksiin, vuorovaikutteiseen designiin ja brändi-identiteettiin.

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu alkaa kattavalla tutkimuksella, johon kuuluu jatkuva testaus ja arviointi. Tutkimuksen perusteella hahmottelemme erilaisia skenaarioita, joissa pureudutaan käyttäjien haasteisiin, tarpeisiin ja tavoitteisiin. Konseptin sisältö, rakenne, pohja ja vuorovaikutusmallit koostetaan pohjapiirustukseksi, ”rautalankamalliksi”, josta luodaan palvelun tai sovelluksen näköismalli. 

Kehityksen kaikissa vaiheissa käyttäjäkokemus pidetään keskiössä, jotta prosessissa keskitytään varmasti oikeisiin asioihin. Tavoitteena on luoda näköismalli, jonka käyttötuntuman ja -kokeman perusteella voit luotettavasti tehdä päätöksiä kehitysprosessin jatkosta.

Konseptisuunnittelu ja näköismalli muodostavat kolmannen askelen Digital Dimension│LABS -metodologiassamme, jonka tavoitteena on tunnistaa otollisimmat digimahdollisuutesi ja tuottaa nopeita tuloksia. Näköismalli toimii pohjana tehokkaalle uuden digitaalisen tuotteen kehitysprosessille, johon kuuluu vain 10 viikossa luotava toimiva prototyyppi. Voit siis 10 viikossa lanseerata ja testata käytännössä tulevaisuuden digitaaliset tuotteesi.


TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet