Taloushallinnon sovellusten ulkoistaminen

Financial applications as a service

Älykäs ja tehokas taloushallinto edellyttää kehittyneitä sovelluksia, jotka automatisoivat prosesseja. Palveluna ostettavat sovellukset vapauttavat organisaatiosi kankeista järjestelmäprojekteista sekä kehitys- ja hallintakuluista. Enfo ottaa kokonaisvastuun sovelluskehityksestä, joten organisaatiosi käytössä ovat aina uusimmat työkalu- ja ohjelmaversiot.
Enfon taloushallinnon sovellusten perustana on Microsoft Dynamics AX -ohjelmisto, ja niissä käytetään muun muassa esiasetettuja tilikarttoja, malleja, konfiguraatioita ja muuntotyökaluja. Näin voidaan luoda tehokkain ja käyttäjäystävällisin ratkaisu organisaatiotanne varten. Enfo tarjoaa myös skaalautuvia pilvipalveluja esimerkiksi toiminnan suunnittelua ja hankintoja varten. Voit valita, ostatko vain sovelluksia vai koko prosessin. Kummassakin tapauksessa vastaamme pääasiallisista käyttäjäpalveluista sekä sovellusten ylläpidosta, hallinnasta ja kehityksestä. Enfon erittäin osaavat integrointiasiantuntijat varmistavat, että integroinnit muiden toiminnanohjausjärjestelmien sovellusten kanssa voidaan toteuttaa sujuvasti ja virheettömästi.

Onko taloushallinnon ja kirjanpidon sovellusten ulkoistus sinulle oikea ratkaisu?

Taloushallinnon sovellusten ulkoistaminen on hyvä vaihtoehto keskisuurille ja suurille yrityksille sekä organisaatioille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä ulkoisen kumppanin kanssa taloushallinnon kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Mallista on paljon hyötyä myös yrityksille, joissa on käytössä vanhentuneita järjestelmiä, joissa avainhenkilöitä on siirtymässä eläkkeelle tai joissa on rakennemuutoksia tai paineita kustannussäästöihin tai jotka haluavat hyötyä automatisoinnin ja digitalisoinnin tarjoamista mahdollisuuksista.

Ratkaisu sopii myös yrityksille, jotka toivovat hyvää joustavuutta, skaalautuvuutta ja IT-kulujen hallintaa taloushallinnossa (”Pay as you go”).

Taloushallinnon IT-palvelut

Taloushallinnon sovellukset edellyttävät toimivia IT-palveluja, kuten riittävää kapasiteettia, tietoliikennettä, käyttäjätukea ja erinomaista ISO20000-sertifioitua tietoturvaa. Yhden toimittajan käyttö sujuvoittaa IT-palvelujen ja sovellusten hallintaa ja helpottaa erilaisten tilanteiden ratkaisua. Enfolla on pitkä ja vankka kokemus IT-palveluista ja ulkoistamisesta. Datakeskuksemme turvallisuussertifiointi takaa laadun ja luotettavuuden. Liiketoiminnan kannalta kriittiset tiedot tallennetaan turvallisesti Enfon tarjoamiin pilvipalveluihin, jossa ne ovat saatavillasi. Kehittämällä jatkuvasti palvelujamme varmistamme, että ratkaisumme avulla liiketoimintasi on digitaalisessa dimensiossa aina yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää.

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet