Hybridipilviratkaisut luovat tietoturvaa ja joustavuutta

Hybrid Cloud

Pilvipalvelujen hyödyt ovat ilmeiset: palvelu on joustava, skaalautuva ja helppopääsyinen. Digitaalisessa dimensiossa pilvipalvelut ovat olennainen osa liiketoiminnan kehittämistä. Hybridpilviratkaisu tarjoaa sekä vakautta että nopeaa ja skaalautuvaa ketteryyttä.

Katteita parannetaan tavallisesti supistamalla kustannuksia ja hankkimalla lisää tuloja. Digitaalisella dimensiossa molempiin tarjoutuu lisää mahdollisuuksia kun IT-palveluja lähestytään kahden nopeuden kautta: vakaan ja luotettavan tai nopean ja ketterän palvelun avulla.

Perusajatuksena on, että vakaa IT-infrastruktuuri toimii varmasti pitkällä aikavälillä. Yritykset ovat perinteisesti ulkoistaneet IT-infrastruktuurin pitääkseen kustannukset kurissa ja välttääkseen päivittäiset ylläpitotoimet.

Ketteryys eli mahdollisuuksien luominen digitalisaation avulla on välttämätöntä, jotta ideoita ja liiketoimintamalleja pystytään testaamaan lyhyellä aikavälillä vaarantamatta koko IT-infrastruktuuria järjestelmineen, integraatioineen ja ERP-ratkaisuineen.


Hybridipilviratkaisuilla tietoturvaa ja joustavuutta

Pilvipalvelua käyttöön otettaessa joudutaan pohtimaan, mitä sijoitetaan paikalliseen infrastruktuuriin, palveluntarjoajan palvelimille tai kenties julkisiin pilvipalveluihin. Enfon hybridipilviratkaisuilla monimutkaisiinkin ongelmiin löytyy yksinkertainen ratkaisu.
 
Hybridipilvi on yrityksesi voimavara, joka takaa jatkuvuuden, yhdistettävyyden, päivitykset ja tietoturvan. Ratkaisussa yhdistyvät yrityksesi omat alustat, Enfon Kuopion ja Karlskronan ISO 27001 -sertifioidut datakeskukset ja johtavat julkiset pilvipalvelut.

 

Enfo Cloud Care

Cloud Care palvelumme varmistaa, että käytössäsi olevat pilviresurssit täyttävät liiketoimintasi vaatimukset koko ketjussa, pilvitilistä yksittäiseen komponenttiin. Saumaton liitännäisyys Enfon muihin palveluihin loppukäyttäjistä integraatioiden kautta analytiikkaan takaa sinulle hallitun kokonaisuuden.

Bimodaalin IT:n haasteisiin vastaamme palvelun kahdella eri toimitusmallilla: Cloud Care for ITOps ja Cloud Care for DevOps ja varmistamme, näkyvyyden ja kontrollin pilvesi kasvaessa ja kehittyessä.

Enfo Cloud Care – Your cloud in control

Lue, kuinka Enfo on vahvana tukena L&T:n ketterässä kehityksessä

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet