Integraatioratkaisut kehittävät liiketoimintaa monella tasolla

Integration

Olemme yrityksemme alusta saakka pyrkineet luomaan ratkaisuja, joilla voimme auttaa asiakkaitamme muuttamaan yritystoiminnan tarpeet toteutuneiksi integraatioratkaisuiksi nopeasti, helposti ja edullisesti

Olemme kehittäneet useita hyväksi havaittuja vakioprojektimalleja, jotka sisältävät kaikkien Baseline Integration Toolbox -ratkaisujemme lisäksi käyttöön tarvittavan infrastruktuurin ja integraatio-ohjelmistot. Kaikille projekteillemme on ominaista niiden läpinäkyvyys: pidämme asiakkaamme jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä sen alusta saakka. Kerromme myös selkeästi projektin toteuttamiseen liittyvät kustannukset.

Projektimme ja palvelumme on suunniteltu tukemaan sinua ja yrityksesi integraatiota seuraavilla alueilla:

Integration

Analysointivaiheessa autamme yritystäsi erilaisin workshop-ratkaisuin luomaan liiketoimintasuunnitelman investointeja, kuten Integraatioalusta- tai Integraatiokeskus-ratkaisuja varten.

Käyttöönotto-vaiheessa autamme sinua ja yritystäsi ottamaan käyttöön analysointivaiheessa päätetyt ratkaisut.

Mukautusvaiheessa tuemme sinua vaatimusten kartoittamis-, suunnittelu-, mukautus-, testaus- ja käyttöönottotyössäsi. Kartoitettujen vaatimusten perusteella luomme juuri sinun yrityksellesi sopivat integraatioratkaisut, joita käytetään haluamassasi käyttöympäristössä.

Toteutusvaiheessa tarjoamme sinulle palvelutasosopimukseen perustuvat palveluratkaisut, joilla voit hallita sekä yrityksesi integraatioalustoja että -ratkaisuja.


Kaikki vakioprojekti- ja integraatioratkaisumme sinulle toimittaa osaava, energinen ja ammattitaitoinen erikoisasiantuntijajoukkomme: sovelluskehittäjämme, arkkitehtimme, mentorimme, projektipäällikkömme ja infrastruktuuriasiantuntijamme.

Baseline Integration Portal pitää integrointiympäristön hallinnassa

Integroinnissa on syytä olla tarkkana yksityiskohtien kanssa. Vastuuhenkilöiden on hyvä olla jatkuvasti perillä siitä, mitkä tiedot ovat peräisin mistäkin järjestelmästä ja mitkä yhteydet ovat toiminnassa. Heidän tulee pystyä vastaamaan kysymyksiin esimerkiksi siitä, mihin tietty lasku on hävinnyt. Lisäksi heidän täytyy havaita ja ratkaista mahdolliset ongelmat pikaisesti. Integrointiympäristön täytyy siis olla hallinnassa kaiken aikaa.

Baseline Integration Portal -palvelun avulla integrointitoimien hallinta on helppoa digitaalisen maailman jatkuvista muutoksista huolimatta. Vuosien kokemuksen ja tietämyksen pohjalta kehitetyt integrointiratkaisut ja kätevät työkalut helpottavat erilaisten yhteyksien hallintaa, integrointiympäristön ymmärtämistä sekä viestien jäljittämistä. Palvelun avulla pidät ohjat tiukasti käsissäsi.
Paikallinen tai pilvessä toimiva ratkaisu

Baseline Integration Portal -palvelua voidaan käyttää joko pilvipalveluna Ruotsissa tai Suomessa sijaitsevien tietokeskusten kautta tai oman organisaation paikallisilta palvelimilta. Pilvipalvelussa on se etu, ettei sinun tarvitse hankkia laitteita tai ohjelmia eikä huolehtia asennuksista, päivityksistä tai tukitoimista. Kaikki sisältyy kuukausimaksuun.

BASELINE INTEGRATION PORTAL >>

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Analysointi

BASELINE B2B WORKSHOP >>

Kasvavat vaatimukset yritysten ja yhteistyökummpaneiden yhteistyön tekevät B2B teknologian houkuttelevaa monille yrityksille. Työpajassa analysoidaan muun muassa nykytilannetta, tavoitteita, integraatiohaasteita, turvallisuutta, teknologiavalintaa.


BASELINE ESB WORKSHOP >>

Enterprise Service Bus-teknologia (ESB) voi olla tärkeä osa ratkaisua monien yritysten kohdalla kun kehitetään yhdessä kumppaneiden kanssa parempia tietovirtoja ja nopeaa sopeutumista muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin. Työpaja sukeltaa syvälle päivittäiseen integraatiotyöhön ja selvittää mihin yrityksen pitäisi keskittyä varmistaaksen onnistuneen ESB-investoinnin.


BASELINE ICC WORKSHOP >> 


Integration Competence Center (ICC) on ratkaisu monien yritysten laajentuneen integraation valvonnan tarpeisiin. Tässä työpajassa selvitetään nykyinen tilanne ja toivottu tuleva tila, joka määritellään  erilliseen ICC ratkaisuun.


BASELINE REFERENCE ARCHITECTURE WORKSHOP >>

Viitearkkitehtuurityöpaja kartoittaa integraatiotarpeet ja auttaa valitsemaan sopivan teknologian, jotta organisaation toiminnot sujuisivat optimaalisesti.

 

BASELINE HIP WORKSHOP >>

Uudet vuorovaikutusvaatimukset yritysten ja kumppaneiden välillä kasvavat jatkuvasti. Tämä asettaa tiedon helpolle saatavuudelle uusia vaatimuksia ja johtaa siihen, että alati muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin pitää pystyä vastaamaan entistä nopemammin. Yhä useammat järjestelmät ja suuri osa tiedosta on yritysten palomuurien ulkopuolella. Tiedonkulun hallinta tällaisessa maailmassa edellyttää kokonaan uutta lähestymistapaa integraation osalta. Yritykset ja organisaatiot, jotka harkitsevat hybridi-integraatio alustojaen (HIP) käyttöönottoa hyötyvät suuresti Enfon HIP-työpajasta.


BASELINE B2B WORKSHOP >>

Käyttöönotto

BASELINE ICC ESTABLISHMENT >>

Lisääntyneiden integraatioiden myötä seuraa suurempi tarve integraatiohallinnalle. Baseline ICC Establishmentin avulla perustamme teille strukturoidulla menetelmällä oman ICC:n kiinteään hintaan sovitulla aikataululla.

Toteutus

INTEGRATION PLATFORM MONITORING MANAGEMENT >>

Palvelu on suunniteltu niiden keskeisten komponenttien, jotka ovat kriittisiä integraatioalustan toiminnalle elinkaaren aikana tukemiseen, valvontaan ja hallintaan.

INTEGRATION SOLUTION MONITORING MANAGEMENT >>

Palvelu on suunniteltu integraatioratkaisujen tukemiseen, seurantaan ja hallintaan. Tämä on tärkeä osa integraatioympäristön toimivuutta sen elinkaaren aikana.

 

INTEGRATION ENVIRONMENT SUPPORT >>

 

Kevyt palvelumalli on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat itse hallita alustaansa, mutta samalla hyödyntää asiantuntijoidemme tukea.

 

White Paper

BASELINE INFORMATION COMPETENCE CENTER (In English) >>

Yhä useammat yritykset ja organisaatiot ymmärtävät, että hyvin toimiva integraatiokyky on strategisesti tärkeää. Järjestelmällisen työn avulla prosessisen, menetelmien ja välineiden hiomiseksi voi ICC edistää nopeampaa go-to-market-aikaa, alentaa ja ennustaa kustannuksia, parantaa tietojen laatua sekä taata turvallisempaa toimintaa. Raportti kuvaa miten perustetaan tehokas ICC.