Internet of Things – esineiden internet – luo parempia digitaalisten palvelujen käyttäjäkokemuksia

Internet of Things

Nykyään asiakkaat vaativat yhä enemmän: hyvin toimivia ja integroituja digitaalisia palveluita sähköiseen kaupankäyntiin ja verkko- ja mobiilisovellusten helppoon sekä tehokkaaseen käyttöön. Mobiilisovelluksilla tehostat niin sisäisiä kuin ulkoisia prosesseja ja saavutat siten kustannussäästöjä.

Digitaalisten tuotteiden ja palvelujen tuotannossa Enfo haluaa tarjota asiakkaidensa asiakkaille upean vaikuttavia elämyksiä. Pohjoismaiset liikeyritykset ja organisaatiot valitsevat Enfon kumppanikseen halutessaan uudistaa tuotteitaan, liiketoimintamallejaan tai toimintatapojaan. Innovaatioiden toteuttamiseen on monia keinoja:

Vaikuttavien verkko- ja sovelluskokemusten suunnittelu
Manuaalisten toimintojen automaatio, jossa teknologia korvaa ihmisen tekemän rutiinityön
Suurten tietomassojen ja sosiaalisen käyttäytymisen kehittyneeseen analysointiin perustuva päätöksenteko
Asiakkaiden, toimittajien, henkilöstön ja laitteiden yhdistäminen
Tarjoamme digitaalisten tuotteiden eli esimerkiksi verkko- ja mobiilisovellusten konseptikehitys-, suunnittelu- ja hallintapalveluja.
Meillä on myös syvällistä teknologiaosaamista tukipalveluiden kuten datatiedettä hyödyntävän kehittyneen analysoinnin, backend-integraation ja turvallisuuden alalta.

Enfon erikoisalojen asiantuntijat auttavat yritystäsi tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, ratkaisemaan niihin liittyviä ongelmia sekä minimoimaan digitaaliseen vallankumoukseen ja esineiden internetiin liittyvät haasteet. Me siirrämme yrityksesi liiketoiminnan digitaaliseen dimensioon.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet