Ulkoistus vapauttaa aikaa luovuudelle

Outsourcing

Ulkoistamalla saat lisää aikaa keskittyä omiin vahvuuksiisi. Jos omassa arjessasi ulkoistat paitojen silityksen pesulapalvelulle, työelämässä voit ulkoistaa yrityksesi IT-ympäristön hallinnan luotettavalle kumppanille.

Työelämässä luonnollinen ulkoistamiskohde on yrityksen IT-ympäristö, johon kuuluvat liiketoiminta- ja tuottavuussovellusten hallinta, infrastruktuuri, mobiililaitteet, tietokoneet ja erilaiset tukipalvelut. Vankka ja luotettava IT-ympäristö on liiketoimintalähtöisen yrityksen perusta.

Onnistunut ulkoistaminen vähentää kustannuksia ja antaa sinulle aikaa keskittyä varsinaisen liiketoiminnan kehittämiseen. Näin yrityksesi pystyy ketterästi mukautumaan jatkuvasti muuttuvan liiketoimintaympäristön asettamiin haasteisiin.

Ulkoistusstrategioita ja -ratkaisuja on useita erilaisia, joten on tärkeää valita se oikea. Ensin yrityksesi on päätettävä, mitä haluatte ulkoistaa ja myös miksi.

Valitsemalla kumppaniksi Enfon pääset valitsemaan sopivan vaihtoehdon laajasta skaalasta: kaikkien tukitoimintojen ulkoistamisesta vain tiettyjen osa-alueiden ulkoistamiseen. On tärkeää, että ulkoistusstrategiasi noudattaa yrityksesi liiketoimintastrategiaa.


Kustannusten pienenemisen ja liiketoiminnan tehostumisen lisäksi ulkoistaminen voi johtaa uusien liiketoimintamallien syntymiseen, vapauttaa luovuutta ja aikaa sekä lisätä työntekijöiden motivaatiota. Enfo tarjoaa tehokkaan turvalliset ratkaisut, jotka pitävät yrityksesi hyvässä vauhdissa.

Ulkoistusratkaisumme sisältää:

  • liiketoimintaprosessien ulkoistuksen
  • IT-palveluhallinnan ulkoistuksen (SIAM)
  • loppukäyttäjäpalvelujen ulkoistuksen
  • sovellus- ja infrastruktuuripalvelujen ulkoistuksen

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet