Itsepalvelu tekee asioinnista yksinkertaista, sujuvaa ja fiksua

Process Automation & Self-Service

Digitaalisten palveluiden käyttöönotossa huolellisuus kannattaa, samalla kun koko organisaatio on hyvä innostaa mukaan hankkeeseen. Kun kaikki seisovat hankkeen takana, pyörät lähtevät pyörimään ja prosessi etenee sujuvasti – etenkin kun palveluiden toteuttamiseen on valittu oikea alusta.

Organisaatiosi tarvitsemat palvelut on helppo luoda, kun digitalisaatio toteutetaan nykyaikaisella alustalla. Enfon dynaaminen prosessiautomaatiotyökalu sekä sen intuitiivinen käyttöliittymä auttavat digiaikaan siirtymisen järjestelyissä.

Valmisteluvaiheessa Enfo tukee automaation suunnitteluasi niin, että tavoitteet ja tarkoitusperät täyttävät. Autamme selventämään tarvittavat edellytykset ja ymmärtämään, mitä toiminnan tehostaminen digitalisaation avulla vaatii. Tarkastelemme organisaatiosi rakennetta, työn kulkua, strategioita ja menettelytapoja sekä tutkimme erilaisten turvallisuusnäkökohtien kuten EU:n tulevan tietohallintolain vaikutuksia yrityksesi turvallisuuslinjauksiin.Kehitä palvelua modernien työkalujen avulla

Autamme sinua myös analysoimaan ja määrittelemään ne työkalut, jota parhaiten toimivat työnkulun visualisoinnissa ja itsepalvelun toteuttamisessa.

Enfon kehittämän tehokkaan ZervicePoint-työkalun avulla automatisoidut prosessit on mahdollista tarjota houkuttelevalla ja intuitiivisella tavalla.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet