Visuella Fabriken

Service & Asset Management

Visuellafabriken.se perustettiin niiden kyselyjen pohjalta, joita me saimme käydessämme asiakkaiden luona suorittamassa erilaisia tehtäviä koulutuksesta, standardoinnista ja prosessikartoituksesta uusien tuotantojärjestelmien toteuttamisen. Huomasimme, että asiakkailla oli huomattava tarve yhdelle paikalle, josta löytäisi kootusti kaikki visualisointityökalut ja saisi vihjeitä toiminnankehitystyöhön.

Aluksi tuotteemme pystyi laskemaan yhden käden sormilla, mutta nykyään tarjolla on jo lähes 4 000 artikkelia. Täältä löydät kaiken teollisuustilojen lattioiden merkinnöistä, 5S-tarroista ja taulukorteista vitriinituotteisiin ja mainosvaatteisiin messuja varten. Jos tarvitset apua myös osaamisalueitamme koskevassa koulutuksessa, toteutuksessa tai valmennuksessa, olemme aina valmiita auttamaan.

Jos et löydä haluamaasi tuotetta, ota meihin yhteyttä – autamme mielellämme!

Jos valitse Premium-version, mitään rajoituksia ei ole. Lopputulos määräytyy sinun toiveittesi pohjalta. Väri, muoto,materiaali, koko, ulkoasu. Jos haluat saada vihjeitä ja ideoita siitä, miten pääset parhaisiin mahdollisiin tuloksiin, autamme tietysti mielellämme. Meillä on monipuolista osaamista sekä alakohtaisesta parannustytöstä ja liiketoiminnan kehityksestä että mainosalan graafista osaamista. Niiden ansiosta voimme tarjoa toimivia, helppokäyttöisiä, joustavia ja vaikuttavia ratkaisuja.

Toimitusvarmuus, ympäristönsuojelu, laadukkuus, tehokkaat prosessit, henkilöstön tyytyväisyys? Visualisoi viesti, jonka haluat antaa.

Sinä valitset, me toteutamme!

Visualisoinnin aiheita

  • 5S - Täältä löydät kaiken 5S-työssä tarvittavan: lattioiden opastekyltit, ääriviivakuvat, taulukortit, opasteratkaisut, lattiateipit, lattiatarrat, suunnittelutauluratkaisut.
  • Parannustyö/Lean - Täältä löydät kaiken kehitystyössä tarvittavan. Ratkaisuja päivittäiseen ohjaukseen, arvovirtaan, tulosten mittaamiseen, prosessityöhön, parannustyön metodologiaan ja suunnitteluun.
  • Ympäristö ja turvallisuus - Täältä löydät ympäristöön ja turvallisuuteen liittyvät ratkaisut: kyltit, hätätilanneratkaisut, ohjeet vaaratilanteiden varalta, merkinnät ja ergonomiset matot.
  • Yritysprofiili - Täältä löydät ratkaisut mainosvaatteisiin, mainosbanderolleihin, messu- ja esittelyjärjestelmiin, tarroihin, julkisivukyltteihin.
  • Toimisto - Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset 5S-työhön toimistossa: opastekyltit, merkinnät, laminoinnin, nimi- ja ovikyltit, suunnittelutauluratkaisut ja visualisointimagneetit.
  • Työympäristökyltit - Täältä löydät markkinoiden suurimman valikoiman työympäristökylttejä.

ota yhteyttä

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet