WebSphere Application Server V9 -päivitys

WebSphere Application Server

IBM esitteli äskettäin uuden version IBM® WebSphere® Application Server V9 -ohjelmistosta. Uusien toimintojen lisäksi uusi versio tarjoaa mahdollisuuden jopa $350 000* säästöihin. Valitettavan usein on tilanteita, joissa IT-osastot eivät ehdi mukaan uusiin päivityksiin, mistä on seurauksena tukikustannusten nousu, järjestelmän käyttökatkosriskin suurentuminen ja uusien ominaisuuksien jääminen hyödyntämättä. Toinen IT-osastojen suuri haaste ovat monimutkaiset lisensointimallit, joiden toteuttaminen organisaatiossa voi olla hankalaa ja jotka voivat aiheuttaa osastolle tarpeettomia kustannuksia. Enfolla on paljon kokemusta WAS 9 -päivityksistä, ja me voimme auttaa osastoasi koko prosessin ajan alusta loppuun, niin valmistelu-, toteutus- kuin tukivaiheessakin.

WAS-päivitykset ovat aiemmin olleet vaativia ja monimutkaisia. Ne ovat vaatineet paljon sekä projektipäälliköiden suunnittelutyötä, että koodin muokkaamista edellyttävää kehitystyötä. Kaiken tämän lisäksi mukana on tullut IBM:n monimutkainen lisensointimalli, joka johtaa taloudelliseen sitoutumiseen pitkäksi aikaa. Myös tähän vaadittavan osaamisen kartuttaminen organisaation sisällä on usein vaikeaa, sillä päivityskertojen välillä henkilöstö ja järjestelmätoimittaja voivat vaihtua ja tuotteeseen voi tulla paljon muutoksia. Lisää vaikeuksia tuottaa usein tarve tilata samalla uusia palvelimia ja päivittää käyttöjärjestelmiä.

WAS-järjestelmän uudessa versiossa IBM on yksinkertaistanut päivitysprosessia esimerkiksi tarjoamalla kaksi uutta hyödyllistä työkalua.

• Työkalu 1 auttaa näkemään, mihin koodimuutokset on tehtävä. Se helpottaa järjestelmäkehittäjien työtä ja säästää aikaa.

• Työkalu 2 tarkistaa, kuinka paljon työstä voidaan automatisoida, ja antaa arvion tarvittavan manuaalisen työn määrästä. Se auttaa myös tunnistamaan sovellukset, jotka voidaan siirtää WAS-järjestelmään, ja tarjoaa perustan palvelimen vaatimusmäärittelyille.

Muita WAS 9:n etuja IBM:n mukaan:

• Hybridipilvipohjainen toteutus, joka antaa mahdollisuuden siirtää paikallisia sovelluksia pilvipalveluiksi kustannusten vähentämiseksi.

• Uusia mahdollisuuksia käyttää WAS 9 -järjestelmää eri infrastruktuureissa.

• Pilvipalvelujen entistä parempi integrointi, joka nopeuttaa sovellusten kehittämistä.

• ROI 122 % jopa 16 kuukaudessa*.

Enfo tarjoaa palveluita, jotka helpottavat päivittämistä ja varmistavat, että saat uudesta versiosta kaiken hyödyn irti. Nämä palvelut ovat:

Valmistelu – Enfo järjestää workshopin, jossa esittelemme uusia tuoteominaisuuksia. Kartoitamme asiakaskohtaiset saatavuustarpeenne ja tarkastelemme uutta mahdollista arkkitehtuuria rakenteita. Tutkimme myös, miten uudistettua lisensointimallia kannattaa hyödyntää juuri sinun organisaatiosi tarpeita ajatellen.

Toteutus
– Enfo tarjoaa päivitysprojektiin henkilöstöresurssit, joilla on vuosien kokemus WAS-järjestelmästä.

Tuki – Enfo tarjoaa ylläpitopalvelua 24/7-palvelusopimuksen muodossa. Palvelulla on laatutakuu, joka perustuu Enfon parhaisiin käytäntöihin ja pilvipohjaiseen valvontaan.

Soita Enfolle jo tänään ja varaa maksuton tapaaminen – Haluamme auttaa sinua oikeaan suuntaan


Download Product Data Sheet


*) IBM Source


TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet