NOVACURA FLOW

Service and asset management partner

Novacura Flow yhdistää henkilöstön ja toiminnanohjausjärjestelmän. Se on innovatiivinen alusta, joka muodostaa kerroksen nykyisen toiminnanohjausjärjestelmän päälle tai toimii työkaluna, jolla voit luoda omia sovelluksiasi.

Novacura Flow on alusta kaikille liiketoimintasovelluksillesi. Nämä sovellukset voi sovittaa täydellisesti juuri omiin liiketoimintaprosesseihisi sopiviksi. Novacura Flow® on liiketoiminnan ja IT-osaston tai prosessien ja toiminnanohjausjärjestelmän yhteinen kieli. Sinä saat alustan, jossa voit helposti suunnitella ja luoda omia liiketoimintasovelluksia tarvitsematta muuttaa perustana olevaa toiminnanohjausjärjestelmää. Voit käyttää samoja helppokäyttöisiä, työtehtäviin perustuvia sovelluksia monen eri käyttöliittymän kautta: matkapuhelimen, tabletin, tietokoneen, kannettavan päätelaitteen ym.

Saat vapauden työskennellä missä ja milloin haluat ja tehdä asiat juuri niin hyvin kuin haluat. Mikään ohjelmisto ei estä sinua saavuttamasta vieläkin parempia tuloksia.

Miten Novacura Flow -ohjelmistoa käytetään
Novacura Flow® -konsepti on hyvin helppokäyttöinen ja antaa heti tuottoa sijoitetulle pääomalle. Tarvitset liiketoimintaasi täydellisesti sopivien sovellusten tekemiseen vain neljä vaihetta.

1. Piirrä kaavio tavasta, jolla haluat työskennellä. Olet nyt määritellyt itsellesi optimaalisen työnkulun.

2. Liitä työnkulku toiminnanohjausjärjestelmääsi. Sinulla on nyt käyttökelpoinen sovellus.

3. Käytä sovellusta haluamassasi yksikössä. Riippumatta siitä, missä käyttäjäsi ovat ja mitä he tekevät, sovellusta voi käyttää matkapuhelimen, tabletin, tietokoneen tai kannettavan päätelaitteen kautta. Sitä voi käyttää tarpeen mukaan joko online- tai offline-tilassa.

4. Kehitä! Seuraa, miten toiminta kehittyy työnkulussa määrittämiesi valvontapisteiden välillä. Katso, mitkä asiat tarvitsevat kohentamista, muuta aiemmin laatimaasi työnkulkua ja ota sovelluksen päivitetty versio käyttöön. Olet nyt tehnyt yhden välittömän parannuksen toimintaanne.

Voit tehdä sen vielä yksinkertaisemminkin – valitse ja ota käyttöön.

Meillä on laaja kirjasto käyttövalmiita työnkulkuja. Valitse haluamasi työnkulku, muuta sitä tarvittaessa ja ota se käyttöön haluamassasi yksikössä.

Meillä on valmiita työnkulkuja kaikkien liiketoiminta-alueittemme tarpeisiin:

  • kenttähuolto
  • kenttämyynti
  • logistiikka
  • projektien toteutus
  • valmistus
  • kunnossapito

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

OTA YHTEYTTÄ

Valdation:
* Nimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!