maintenance

Service and asset management

Valmistavan teollisuuden yrityksille digitalisaation hyödyt voivat olla valtavat. Toimialan palveluiden ja omaisuuden hallinnan operaatiot ovat monimutkainen kokonaisuus koostuen prosesseista, laitteista järjestelmistä, materiaaleista ja muista resursseista. Tämän kokonaisuuden kontrollointi on avain menestykseen ja modernin liiketoiminta-alustan roolia tässä ei voida korostaa tarpeeksi.
Digitaalinen liiketoiminta-alusta kytkee yhteen käytössä olevat järjestelmät tarjoten luotettavaa ja reaaliaikaista dataa päätöksentekoon. Tiedon lisäksi operatiivinen tehokkuus on avainasemassa valmistavan teollisuuden yritysten digitaalisella matkalla. Liiketoiminta-alustan hyödyt, kuten parantunut käytettävyysaika, optimoidut varastotasot, laskevat häiriöajat sekä vähentynet riskit terveys-, turvallisuus ja ympäristöriskeissä vaikuttavat koko organisaatioon.
 
Moderni liiketoiminta-alusta tarjoaa jatkuvan pääsyn ja kontrollin yli tilausten materiaalien ja muiden resurssien, jotka tekevät organisaatiosi työskentelemään viisaasti sekä tehokkaammin. Tämä johtaa usein kustannussäästöihin, häiriöaikojen minimointiin sekä tuotannon tehostamiseen. Kun liiketoiminta-alustaa täydennetään analytiikkaratkaisuilla ja valmistusprosessien tuottama data kerätään, analysoidaan ja visualisoidaan, voidaan dataa käyttää päätöksenteon tukena.
 
Sujuvammat operaatiot ja korkeampi tuottavuus ovat tavoitteita jokaiselle valmistavan teollisuuden yritykselle. Parhaisiin käytäntöihin pohjautuva digitaalinen liiketoiminta-alusta auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi esimerkiksi resursseja optimoimalla ja pullonkauloja paikantamalla. Lisäksi alusta mahdollistaa ennakoivien toimenpiteiden hyödyntämisen, jotka esimerkiksi lisäväät tuottavuutta, prosessien laatua ja madaltavat riskiä.
 
Enfolla on pitkäaikainen ja kattava kokemus, mitä tulee palveluiden ja omaisuuden hallinnan ratkaisuihin. Kokemuksemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan huolellisesti määriteltyjä ja paketoituja ratkaisuja perustuen parhaisiin käytäntöihin. Tarjoamme yhdistelmän teknistä osaamista sekä prosessien ymmärrystä, mikä erottaa meidän muista toimittajista. Jokainen projektimme alkaa nykytilan arvioinnilla jonka jälkeen muotoillaan visio siitä, minne haluamme päästä. Tämän jälkeen asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä määrittelemme, mikä olisi paras ratkaisu juuri tähän tilanteeseen ja kuinka me pääsemme haluttuun pisteeseen. Tavoitteemme on olla pitkän aikavälin luotettu kumppani, joka auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn omaisuuden hallinta- ja ylläpitoprosesseistasi.
 
Työskentelemme alan johtavien teknologiapartnereiden, esimerkiksi IBM:n kanssa. IBM Maximo on IT-järjestelmien palvelu- ja ylläpitoratkaisu. Enfo on yksi johtavista IBM Maximo -kumppaneista pohjoismaissa.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut