KOKO MATKA LISÄARVOON™

Service and asset management
Digitaalisessa dimensiossa yrityksellesi on tarjolla lukemattomia vaihtoehtoja palvelujen ja resurssien tehokkaampaan hallintaan. Mikä on sinun organisaatiollesi sopivin vaihtoehto? Mistä kannattaisi aloittaa? Entä mikä on nopein tie menestykseen? Paras keino on yksinkertaistaa prosesseja kadottamatta mahdollisuuksia. Tällä yksinkertaisella, joustavalla ja fiksulla konseptilla on nimi: Koko matka lisäarvoon™.
Operatiivisten tavoitteiden nopea saavuttaminen ja investointien mahdollisimman tehokas hyödyntäminen edellyttävät yrityksen nykytilan selvittämistä. Käytämme tässä Palveluportaikko- ja Ylläpitoportaikko-menetelmiä. Yhteistyössä kanssanne määritämme organisaation kehitysasteen – yrityksesi nykytilan – ja räätälöimme strategian käynnistääksemme matkan lisäarvoon.

Seuraavassa vaiheessa keskitymme esimerkiksi nykyisten ratkaisujen ja/tai prosessien arviointiin, uusien ratkaisujen käyttöönottoon tai näiden yhdistelmiin. Uudelleen määritellyt KPI-mittarit, prosessit, järjestelmävaatimukset ja muut parhaisiin käytäntöihin perustuvat ratkaisut auttavat yritystäsi etenemään nopeasti.


Jotta uusien järjestelmäratkaisujen käyttöönotto on joustavaa, olemme paketoineet IBM Maximo -ratkaisut kattamaan yritysten eri kehitysvaiheet – eri kokoisten yritysten arjessa. Enfon tarjoamaan IBM Maximo –ratkaisuun sisältyy järjestelmän ylläpito Enfon pilvipalvelussa tai yrityksesi omassa järjestelmäympäristössä, IBM Maximo -lisenssit (pysyvät, käyttäjien määrän mukaiset lisenssit tai vaihtoehtoisesti Enfon ainutlaatuinen resurssiperusteinen lisenssimalli) sekä kiinteähintaiset järjestelmätukipalvelut.

Uskomme, että koko matka lisäarvoon™ on ennen kaikkea kumppanuutta, joka tuo yrityksesi käyttöön optimaaliset digitaaliset palvelut. Uusien, tehokkaiden prosessien käyttöönotossa tarvitaan tietenkin myös uusien tapojen omaksumista. Käyttöönoton yhteydessä tarjoamme käyttäjien rooleihin perustuvaa Maximo-perehdytystä, järjestelmien ja operatiivisten toimintojen hallintapalveluita sekä Maximo-järjestelmätukea.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut