cloud readiness assessment

ME AUTAMME MATKALLA PILVEEN
Onnistuneen pilviratkaisun valitsemiseen ja käyttöönottoon tarvittava prosessi voi olla monimutkainen ja se vaikuttaa läpi koko organisaation. Jotta tie ratkaisuun ja liiketoimintahyötyihin olisi mahdollisimman tasainen, arvioimme kanssasi pilvihankkeen haasteet. Tämän jälkeen teemme suunnitelman, joka tukee koko hankkeen läpi, turvallisesti ja varmasti.
Pilviasiantuntijamme tekevät nykyisestä ympäristöstäsi kokonaisarvion, joka keskittyy strategisiin tavoitteisiinne ja resursseihinne. Entä tulos? Saat selvän käsityksen siitä, miten pilvitekniikka voi vaikuttaa yritykseesi, sekä yksilöllisiä suosituksia ensimmäisiksi askeliksi.

MITÄ PILVIPALVELUVALMIUDEN ARVIOINNILLA TARKOITETAAN?

Pilvipalveluvalmiutta kartoittavaan Cloud Readiness Assessment -työhön kuuluu räätälöity arviointi sekä suunnitelma siitä, miten siirrytte pilviratkaisun käyttäjiksi turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Useissa yrityksissä ei tunneta pilvipalveluvalmiuden arviointia, ja usein aliarvioidaan arvioinnin tärkeys pilvipalveluihin siirryttäessä.

SIIRTYMÄ PILVIRATKAISUUN VAIKUTTAA KOKO YRITYKSEEN

Organisaation päättäessä siirtyä pilvipalvelun käyttäjäksi vaikutus kohdistuu moniin kriittisiin toiminta-alueisiin. Näitä ovat esimerkiksi kehitys, turvallisuus, hallinto, taloushallinto ja -suunnittelu, rekrytointi ja asiakastuki. Jokaisella organisaatiolla on erilainen kypsyystaso, minkä vuoksi on arvioitava, ovatko oikeat henkilöt, prosessit ja tekniikat käytössä ennen siirtymistä pilviratkaisuun. Siinä on avain menestykseen. 

Me autamme sinua kehittämällä pilvistrategiaasi ja takaamme tasaisen siirtymän aikataulun ja budjetin mukaan. Yksinkertaisesti: ideaali pilviratkaisu yrityksellesi.

MITÄ SITTEN TAPAHTUU?

Pilvipalveluvalmiuden arvioinnin jälkeen saat yksityiskohtaisen raportin, joka kattaa seuraavat alueenne: liiketoiminnan motivaattorit, muutosvalmiuden, kokonaiskustannusanalyysin sekä sovellussiirtymäarvion. Tämän raportin perusteella voitte tehdä perusteltuja päätöksiä pilviratkaisun osalta.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut