OTA SUUNTA KOHTI INNOVAATIOITA JA TULEVAISUUDEN DIGITAALISIA TUOTTEITA SEKÄ KONSEPTEJA

Digital Transformation
Olemme sekä pohjoismaisten yritysten että globaalien brändien digitaalisen muutoksen kumppani. Metodologiassamme yhdistämme strategiaa, designia ja teknologiaa, jotta voimme muuntaa ideat huomisen innovatiivisiksi tuotteiksi.
Digitaalisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin tarttuminen on ratkaisevaa yrityksen tulevaisuuden rakentamisessa. Enfo Interactive työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa tunnistaakseen, mikä on asiakasyrityksen digitaalinen kypsyys ja mitkä ovat otollisimmat digitaaliset mahdollisuudet – mikä on asiakkaamme seuraava ”killer app”. Tätä ideaa tarkastelemme ja työstämme eteenpäin sekä toiminnallisesta että kaupallisesta näkökulmasta.

Ideasta toimivaksi pilotiksi vain 10 viikossa!

Kehitämme sovelluksia aina ideasta valmiiksi tuotteeksi asti. Tämän teemme W10-suunnittelumetodillamme. Tavoitteenamme on luoda 10 viikossa täysin toimiva digitaalisen tuotteen tai palvelun pilotti, joka sisältää Internet of Things -lähestymisen hengessä niin liitännät, toiminnallisuudet kuin käsinkosketeltavan tuotteen. 
 
Pilotin rakentaminen on nopea ja kustannustehokas tapa arvioida ja vertailla useita ideoita sekä kerätä palautetta niin sisäisesti kuin asiakkailta. Jos pilotin perusteella tehdään päätös lanseerata tuote, pilottia voidaan tehokkaasti hyödyntää tässä työssä ja täten lyhentää lopullisen tuotteen lanseerausaikaa.  

Tällaista digitaalista luovuutta vaativia projekteja varten meillä on juuri tähän tarkoitukseen suunniteltu ympäristö, Digital Dimension | LABS.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut