BUSINESS TRANSFORMATION - DIGITAALISEN INNOVAATION ARVO SYNTYY KÄYTÄNNÖN JALKAUTUKSESTA

Business transformation
Me autamme sinua kehittämään ja jalkauttamaan uuden digitaalisen konseptin – sisältäen kaikki yhteydet, alustat ja pilven.
Pilotin avulla sinulla on mahdollisuus luotettavasti arvioida uutta digitaalista konseptia. Pilotin tai mahdolliset useat pilotit voit esitellä eri käyttäjäryhmille ja asiakkaille ja siten saada välitöntä palautetta. Kun strategiasi on selvillä, on liiketoiminnan transformaation aika. 

Riippuen pilotin laajuudesta sekä esimerkiksi käyttäjäkokemuksen suunnittelusta, useita pilotin osia voidaan käyttää uudelleen liiketoiminnallistamisvaiheessa. Yhteistyössä kanssasi valitsemme ratkaisuun kaupallisesti arvokkaimmat ominaisuudet. 

Uuden digitaalisen konseptin jalkautus vaikuttaa laajemmin kuin vain teknologioihin. Digitaalisen strategian kumppanasi me tarjoamme oikeat palvelut, joiden avulla koko organisaatiosi, mukaan lukien vaikkapa lakiasiat ja asiakastuki, on valmis ottamaan käyttöön uuden työskentelytavan. 

Liiketoiminnan muutos, Business Transformation, on viimeinen askel Digital Dimension | LABS -metodologiassamme, jonka tavoitteena on tunnistaa otollisimmat digimahdollisuutesi ja tuottaa nopeita tuloksia.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut