TIETOVARASTOINTI NOSTAA LIIKETOIMINTASI SEURAAVALLE TASOLLE

Parhaat käytännöt tietovarastointiin
Testattu metodologia ja toimintamallimme tarkoittaa, että emme aloita tietovarastointiprojektia tyhjästä. Enfo tarjoaa Baseline BI -kehikon, joka pohjautuu laajaan tietopääomaan Business Intelligence –ratkaisuista ja tietovarastointiarkkitehtuurista. Baseline BI sisältää suositukset parhaista käytännöistä pohjautuen suureen määrään tehtyjä projekteja. Lisäksi se tarjoaa tietoa tietomallintamisesta, virhehallinnasta, dataintegraatioista ja nimeämisstandardeista.

Tietovaraston kehityksessä apuna ovat kiihdyttimet ja laajassa käytössä olevat automaatiotekniikat. Enfon käytössä on itse kehitetty tietovarastoinnin automaatiotyökalu, joka tarjoaa kehittäjille sovelluksen liiketoimintahyötyjen sekä projektin tehokkuuden maksimoimiseen. Juuri sinun yrityksellesi oikean arkkitehtuurin rakentaminen konseptoidulla mallillamme tekee tuki- ja ylläpitotoimista helpompia. Ratkaisun kustannukset ovat alhaisemmat ja samalla tietovarasto tarjoaa liiketoiminnallesi merkittävää pitkän aikavälin hyötyä.

Tietovarastoinnin automaatio

Minimoi aikasi markkinoille kiihdyttämällä tietovarastointi-implementaatiota.

Digitaalisella dimensiossa datan määrä kasvaa jatkuvasti. Lisäksi datalähteiden määrä lisääntyy samanaikaisesti. Jotta data saadaan hyötykäyttöön päivittäisessä päätöksenteossa, on ratkaisevaa, kuinka nopeasti se saadaan luotettavaan muotoon, jonka pohjalta tehdä päätöksiä. Ratkaisumme tähän on analytiikkaimplementointikiihdytin.

Kehityssyklien lyhentäminen, liiketoimintahyötyjen maksimointi ja samaan aikaan kestävän perustan rakentaminen analytiikkaratkaisuille, joka voi omaksua muutokset datassa, liiketoimintatarpeissa sekä teknologiassa on haaste, jonka ratkaiseminen on se, missä me olemme parhaita.

Tietovarastoinnin automaatio on perinteisesti tarjonnut one-size-fits-almost –ratkaisun. Me Enfolla ymmärrämme, että tietovarastoinnin automaation hyödyt ovat kiistattomat tiettyyn pisteeseen saakka. Menettelemämme ovat kuitenkin joustavia ottamaan huomioon organisaatioiden yksilölliset tarpeet, sillä asiakkaan liiketoimintatarpeet ovat aina etusijalla.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut