analytics & data discovery for better business intelligence

Analytics & Data Discovery

Digitaalisessa dimensiossa tiedon määrä kasvaa eksponentiaalisesti. Se, millainen strategia ja lähestymistapa tähän kasvavaan tietomäärään organisaatiollasi on, voi olla ratkaiseva kilpailutekijä globaalissa markkinassa. Enfon analyysiratkaisujen kumppanina saat tukea datan analysointiin, sen muuttamiseen tiedoksi ja tulevaisuutta ajatellen oikeiden päätösten tekemiseen.
Tehokkaat ja luotettavat analyysit ovat Business Intelligencen ydin. Datan analysointi auttaa ymmärtämään tämänhetkisen tilanteen ja luomaan hypoteeseja tulevaisuudesta. Riippumatta organisaatiosi koosta Enfon Data Discovery -osaaminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää vastaukset tärkeisiin kysymyksiin ja näin tukea päätöksentekoa

Enfon kumppaneihin kuuluvat alan johtavat ohjelmistotalot, kuten Qlik, IBM ja Microsoft, joiden kanssa tarjoamme palveluita aina BI-strategiasta data-asiantuntijuuteen. Voimme auttaa kehittämään sekä yksinkertaisia että pitkälle kehiteltyjä ratkaisuja erilaisiin analyyseihin, olipa kyseessä reaktiivinen, prediktiivinen tai deskriptiivinen analyysi.


Otamme huomioon liiketoimintasi vaatimukset, painotukset ja osaamisalueet ja siksi pystymme räätälöimään tilannekohtaisia BI ja Analytics -ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Yhdistämällä tiedon mallintamista ja hallintaa sekä liiketoiminnan konsultointia ja visualisointiosaamistamme rakennamme tehokkaita analytiikkaratkaisuja juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi. Enfo hyödyntää parhaita työkaluja ja osaamista, jotta voimme taata organisaatiosi kasvavan suoritustason paremmalla prediktiivisellä analytiikalla, organisaatiosi oppimisen Data Discovery -ratkaisuilla sekä laaja-alaisemman ja syvemmän ymmärryksen omasta liiketoiminnastasi.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995