enfo baseline bi

Information management partner

Enfo Baseline BI vauhdittaa BI-kehitystä ja tarjoaa hyvän arkkitehtuurin kaikille BI- ja tietovarastointiprojekteille. Sinulle asiakkaana tämä merkitsee muun muassa seuraavia etuja:

  • helpompi ja nopeampi kehitys
  • vähemmän yksilöistä riippuvainen
  • helpompi vianetsintä ja hallinnointi
  • alhaisemmat hallinnointikustannukset

Enfon kautta saat käyttöösi kaiken sen tietopääoman, jota olemme vuosien saatossa rakentaneet Business Intelligence- ja tietovarastointiratkaisuihin liittyen.

Baseline BI sisältää paljon muutakin kuin suosituksia yleisestä suunnittelusta, dokumentoinnista ja nimeämisstandardeista. Se tarjoaa myös toimintoja koodien ja käytännön mallien automaattiseen luomiseen hallinnointiraportteja varten sekä logeja ja ratkaisuja, jotka muutoin pitäisi luoda alusta asti jokaista projektia varten.


Testatun puitekehyksen päälle rakennettu oikeanlainen arkkitehtuuri helpottaa tukea ja ylläpitoa. Tämä alentaa kustannuksia merkittävästi, mikä hyödyttää asiakasta pitkällä aikavälillä.

Baseline BI sisältää lisäksi integroidun tiedon laatuprosessin, kattavan logi- ja valvontakokoonpanon sekä peruskirjaston, joka sisältää logeja ja tiedon laaturaportteja.


Baseline BI:n arkkitehtuuri perustuu Kimballin tietovarastointiarkkitehtuuriin, ja se toteutetaan suunnittelukaavojen ja koodimallien avulla kahdessa pääteknologiassa: Microsoft SQL Server Integration Services (Baseline BI Microsoftille) ja QlikView (Baseline BI Qlikille).


Jos suuria määriä ETL-logiikkaa rakennetaan manuaalisesti, se aiheuttaa helposti inhimillisiä virheitä ja epäjohdonmukaisuuksia. Baseline BI:n Microsoft-versiossa ei siksi ole pelkästään koodimalleja sisältävää peruskirjastoa, vaan se sisältää myös työkalun, jolla voidaan automaattisesti luoda ETL-logiikkaa. Konsulttimme voivat siis minimoida toistuvan peruskoodauksen ja keskittyä sen sijaan vaikeisiin liiketoiminnan ongelmiin – eli siihen, missä meistä on eniten hyötyä.


Tiivistettynä Baseline BI tarkoittaa jäsentynyttä ja hyvin dokumentoitua parasta käytäntöä tietovarastojen suunnitteluun ja testaamiseen Microsoft SQL -palvelimella tai Qlik-alustalla.

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

OTA YHTEYTTÄ

Sami Kähkönen

EVP, Information Management

PUHELIN

+358 40 547 6478