ibm

Information management partner

IBM:n ratkaisut liiketoiminta-analyyseja varten auttavat kaikenkokoisia yrityksiä ja organisaatioita ymmärtämään paremmin omaan liiketoimintaansa liittyvää tietoa. Kaikkien tietomuotojen, ja jopa Big Datan, analysointi käy nopeasti ja ketterästi monilla eri alustoilla ja laitteilla, joten kokonaiskäsityksen muodostaminen on nopeaa. Itsepalvelu sekä sisäänrakennettu osaaminen ja business intelligence -tiedot antavat sinulle vapautta ja varmuutta tehdä fiksuja päätöksiä, jotka vastaavat liiketoimintatarpeitasi. Jos kustannukset ja asennukset aiheuttavat huolta, IBM tarjoaa liiketoiminnan analysointiohjelmistoja myös palveluna: Software as a Service, SaaS.
 
IBM Cognos Planning Solution (TM1 ja Planning Analytics) on ohjelmistoalusta, joka voi muuttaa yrityksen koko suunnittelusyklin tavoitteiden muotoilusta budjetointiin, raportointiin, protokolliin, analyyseihin ja ennusteisiin.
 
IBM Cognos Analytics ja IBM:n innovatiiviset BI-ratkaisut vievät liiketoimintasi täysin uudelle tasolle. Laaja analysointikapasiteetti varmistaa, että saat tarvittavat tiedot liiketoiminnan kehittämiseen. Raportit, ohjausnäkymät, analyysit ja mobiilitoiminnot on kaikki muotoiltu niin, että ne voidaan integroida toisiinsa, useisiin kolmannen osapuolen ratkaisuihin, ennakoiviin analyyseihin ja johtaviin Big Data -alustoihin. Voit heti alkaa hoitaa tärkeimpiä BI-tarpeitasi ja kasvattaa ratkaisua ajan myötä.
 
Enfo ja IBM ovat tehneet onnistunutta yhteistyötä jo monien vuosien ajan. Enfo kuuluu IBM Premium Business Partner Networkiin. Meillä on sertifioitua osaamista IBM:n teknologioista Business Intelligencen, Analyticsin ja Big Datan aloilla.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

OTA YHTEYTTÄ

Satu Pitkänen

Business Manager Planning

SÄHKÖPOSTI

PUHELIN

+358 50 506 3764