microsoft

Information management partner

Microsoft on johtava BI- ja analyysialustojen toimittaja sekä paikallisesti että Microsoft Azure -pilvialustan kautta. Microsoft tarjoaa laajan valikoiman kaikenlaisia Business Intelligence -palveluita, tietovarastoista edistyneisiin analyyseihin.
 
Microsoft BI muuntaa yrityksesi data monipuolisiksi visualisoinneiksi, joista pystyt keräämään ja järjestelemään juuri sinulle tärkeää tietoa. Näin pysyt tiedon jäljillä, havaitset trendit ajoissa ja autat liiketoimintaasi. BI-ratkaisua voi käyttää netissä, mikä mahdollistaa raporttien jakamisen organisaatiollesi sekunneissa. SQL Server Analysis palveluiden avulla voit rakentaa kestäviä, uudelleen käytettäviä datamalleja ja tuoda yhtenäisyyttä organisaation koko raportointi- ja analyysitoimintaan.
 
Microsoft luokiteltiin yhdessä Qlikin kanssa johtavaksi toimijaksi Gartnerin Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms -analyysissa (helmikuu 2016).
 
Enfolla on pitkä kokemus ja paljon osaamista Microsoft BI:stä, ja Enfo on Microsoft Gold Partner tietoanalyyseissä. Enfon työntekijät ovat suorittaneet Microsoft P-Seller- ja Partner technology specialist -ohjelmia. Heillä on vankkaa osaamista Microsoftin BI-ratkaisuista ja he tekevät läheistä yhteistyötä Microsoftin tuotekehityksen kanssa.

OTA YHTEYTTÄ

Sami Kähkönen

EVP, Information Management

PUHELIN

+358 40 547 6478

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut