SUUNNITTELU JA ENNUSTAMINEN KESKITTYY LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN

Planning & Forecasting
Onko näköpiirissä yrityksen uudelleen järjestelyitä, yrityskauppa, fuusio tai muu merkittävä muutos? Tehdäänkö yrityksessäsi budjetti uudestaan monta kertaa vuodessa ja paljon aikaa kuluu vaikeaselkoisten taulukoiden tuijottamiseen? Jos tarvitset tehokkaampaa suunnittelua ja ratkaisua, jolla luodaan tietoa tulevaisuudesta, Enfolta löytyy apu prosessiesi parantamiseen ja virtaviivaistamiseen – jotta sinä säästät aikaa ja energiaa.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Jos budjetointi- ja ennustamistyökalunasi on Excel tai jokin muu kirjanpidollinen malli, yrityksen kasvusta ja muutoksista voi seurata paljon haasteita. Tietojen oikeellisuuden varmistaminen ja epätarkkuuksien selvittäminen vaikeutuu. Valtavia laskentataulukoita ja niiden sisäänrakennettua logiikkaa ymmärtää usein vain yksi tai kaksi ihmistä koko organisaatiossa. Ilman selkeästi määriteltyjä prosesseja, yksinkertaisia virheitä tulee väistämättä varsinkin edestakaisin läheteltävien dokumenttien kanssa.

Budjetoinnin ja suunnittelun tuki, jossa otetaan huomioon muuttuvat tarpeet, säästää resursseja ja antaa työntekijöille mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. Monien onnistuneiden budjetointi- ja suunnitteluprojektien myötä Enfolla on tarvittava kokemus auttaa suunnittelemaan yksinkertaisempia, sujuvampia ja fiksumpia ennustamisratkaisuja.Enfon asiantuntijat yhdistävät business controlling ja teknistä osaamista, jotta ratkaisu sopii juuri sinun yrityksellesi. Yhteistyössä asiakkaamme kanssa pystymme rakentamaan ja toimittamaan järjestelmiä pitäytyen sovitussa aikataulussa, budjetissa ja toiminnallisuustasossa, jopa ylittäen odotuksesi.

Iteratiivisen, kehitystä, yhteistyötä ja tuotantoa yhdistelevän lähestymistavan ansiosta voit maksimoida tiedonsiirron sekä optimoida ajan- ja resurssienkäyttösi. Jotta projekti toteutetaan mahdollisimman vahvasti liiketoimintaa palvellen, aloitamme työt ”pilotilla”. Näin voit nähdä tuloksia nopeasti ja varmistua, että ratkaisua vastaa odotuksia ja käyttäjien tarpeita.

Teknologiakumppanimme

Me Enfolla työskentelemme johtavien budjetointi- ja suunnitteluohjelmistojen kanssa, mukaan lukien IBM Cognos TM1, Effectplan ja Anaplan. Lue lisää kumppaneistamme: 

Anaplan >>

Effectplan >> 

 IBM >>

OTA YHTEYTTÄ

Satu Pitkänen

Business Manager Planning

SÄHKÖPOSTI

PUHELIN

+358 50 506 3764

OTA YHTEYTTÄ

Ulla-Britt Fagerström

Business Manager Planning

PUHELIN

+46 70 719 1785