pointer table management, ptm

Information management partner

PTM on verkkopohjainen työkalu käyttäjän määrittelemän tiedon (User Defined Data, UDD) helppoon, tehokkaaseen ja jäljitettävään hallinnointiin.

 

Useimmat organisaatiot tarvitsevat UDD:tä. Nämä tiedot voivat olla ohjausparametrejä, määritelmiä, tilikarttoja, tuote- tai kustannuspaikkoja, organisaatiohierarkioiden ylläpitoa tai muuta tietoa, jota ei ole lähdejärjestelmässä. Normaalisti näitä tietoja käsitellään sekalaisessa joukossa Excel-taulukoita, joista voi olla käytössä monia eri versioita ja joiden sisältämiä muutoksia ei voida jäljittää yksittäiseen työntekijään.

 

PTM on ratkaisu tähän yritysten ongelmaan. Merkittävimmät edut:

  • Liiketoiminta-alue voi itse päivittää niitä tietoja, joista se vastaa, ilman IT-henkilöstön apua
  • Tietojen hallinta ja omistajuus on selkeää ja jäljitettävää
  • Kaikki tiedot tallennetaan samaan paikkaan
  • Työkalua voi helposti mukauttaa uusiin tarpeisiin
  • Ei enää virheellisiä Excel-taulukkoja monena eri versiona

PTM:n vahvuus piilee joustavuudessa, jonka ansiosta toiminnallisuutta voidaan laajentaa esimerkiksi virheiden hallintaan, konfigurointeihin, budjetointiin ja case-käsittelyyn.

Yksinkertaisuuden vuoksi monet Enfon asiakkaat valitsevat PTM:n työkaluksi perustietoprosesseja tukemaan. Yksi esimerkki tästä on paikallisten tilikarttojen kartoitus, jotta voidaan luoda yhteinen rakenne tilikartoille, sekä tuoteominaisuuksien hallinnointi.


PTM on Enfon oma tuote.

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

OTA YHTEYTTÄ

Sami Kähkönen

EVP, Information Management

PUHELIN

+358 40 547 6478