Microsoft on johtava digitaalista transformaatiota mahdollistavien tuotteiden ja palveluiden tarjoaja sekä paikallisesti, että pilvipohjaisesti Microsoft Azuren kautta.


Valikoima sisältää kattavia palveluita ja tuotteita tärkeitä integrointeja varten, jotta automatisoidut prosessit ja uusi tarjonta voidaan ottaa käyttöön. 


Microsoft Azuren API-hallinnan avulla voidaan luoda ympäristö, jossa kaikki yrityksen sovellukset voivat toimia yhdessä. Samalla liiketoimintaprosessit voidaan altistaa ulkomaailmalle hallitusti. Jos tarvitaan perinteistä middleware-lähestymistapaa, Microsoft tarjoaa kypsää ja erittäin asiantuntevaa BizTalk Server -ympäristöä tietovirran hallintaan.


Microsoftille teknologia on osa kaikkea. Kun tiedon määrä maailmassa on rajaton, syntyy ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Voimme elää paremmin, työskennellä fiksummin, päästä lähemmäs toisiamme ja kehittyä nopeammin.


Kehitämme yhdessä kumppaniemme kanssa ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta tehostamaan päivittäistä toimintaansa. Autamme asiakkaitamme ottamaan täyden hyödyn teknologian uusista mahdollisuuksista yksinkertaisella, turvallisella ja mullistavalla tavalla.


Vaikka sitä kutsutaan digitalisaatioksi, meidän mielestämme on kyse uusista mahdollisuuksista.


Enfolla on kattava kokemus Microsoftin palveluista ja –tuotteista integraatioiden saralta.  Enfo on ollut alansa johtava toimittaja alueella vuodesta 2001 alkaen. Tiiviin kumppanuuden vuoksi Enfo on aina valmis tarjoamaan asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseksi. Teemme läheistä yhteistyötä Microsoftin tuotekehitystiimin kanssa. Enfo on Microsoftin Gold Partner Application Integration -alueilla. 

 

Enfo Microsoft Gold Partner

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut