Integration service partner
MuleSoftin missiona on auttaa organisaatioita muuttumaan ja innovoimaan nopeammin helpottamalla sovellusten, tietojen ja laitteiden yhdistämistä toisiinsa. API-pohjaisten yhteyksien ansiosta MuleSoft on Anypoint Platform™ markkinajohtaja mahdollistaen sovellusverkostojen kokoamisen yli 1 000 organisaatiossa, jotka toimivat yli 60 maassa.

Mobiliteetti. Pilvipalvelut. Internet of Things. Ne luovat uskomattomia liiketoimintamahdollisuuksia, mutta samalla kasvattavat asiakkaden odotuksia. Jos et täytä niitä, joku toinen kyllä täyttää. 

Nykyään yritysten täytyy pysyä ketterinä, toimittaa nopeammin sekä hyödyntää IT-investoinnit täysimääräisesti. Siksi MuleSoft kokoaa sovellusverkkoja, joissa sovellukset, tietolähteet ja laitteet toimivat saumattomasti API-yhteyksien avulla sekä omissa tiloissa että pilvipalvelussa. Silloin sovellusten käyttöönotto ja muutosten tekeminen niihin sujuu nopeammin, käyttöoikeuksien suojaaminen ja hallinta sujuu helpommin sekä yritykset saavat vähemmällä aikaan enemmän ja nopeammin. 

MuleSoft on valittu Gartner Magic Quadrant nelikentässä johtajaksi -yritykseksi useissa kompetenssessa, jotka kuuluvat myös Enfon ydinosaamiseen. Nelikentän johtajat valitaan maineen, vision eheyden ja useissa käyttötapauksissa koetellun luotettavuuden perusteella.  

Enfo ja Mulesoft ovat olleet kumppaneita jo useita vuosia. Enfo onkin yksi ensimmäisistä pohjoismaisista kumppaneista. Nykyään Enfolla on vahva asema Pohjoismaiden markkinoilla toimivana kumppanina, koska sen integrointiliiketoiminta kasvaa menestyksellisesti. Enfolla on useita sertifioituja MuleSoft Anypoint -ympäristön asiantuntijoita, jotka ovat toteuttaneet useita onnistuneita MuleSoft-teknologiaan ja API-yhteyksiin perustuvia projekteja. Enfo tarjoaa MuleSoft-asiantuntijapalveluita esimerkiksi kehitys-, arkkitehtuuri-, DevOps- ja kunnossapito-alueilta.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut