IT-YMPÄRISTÖN ULKOISTUS KASVATTAA TYÖNTEKIJÖIDEN TUOTTAVUUTTA

Managed workplace

Lisäarvon tuottaminen tietopohjaisella toimialalla edellyttää keskittymistä olennaiseen. Tehokkaat ja nykyaikaiset IT-ratkaisut ja -sovellukset lisäävät työtyytyväisyyttä ja tuottavuutta, mikä näkyy suoraan yrityksen tuloksessa.
Kankeassa IT-ympäristössä IT-ongelmien selvittämiseen tuhraantuu paljon arvokasta aikaa, joka pitäisi käyttää liiketoiminta-arvon luomiseen. Aivan tavallisetkin sähköpostin, sisäisen viestinnän ja pilvipalvelujen kaltaiset IT-palvelut ovat perusteiltaan monimutkaisia ja voivat aiheuttaa hämmennystä. Näin tapahtuu silloin, kun yrityksellä ei ole koordinoitua suunnitelmaa siitä, kuka käyttää milloin mitäkin työkalua.

Tuottavuus, ja siten myös työtyytyväisyys lisääntyy nykyaikaisessa työpaikassa, jossa digitaaliset työkalut ja sovellukset on mukautettu sekä digiosaajien että perinteisempiä työtapoja suosivien työntekijöiden tarpeisiin. Aikaa vapautuu älykkäämpään ja tehokkaampaan työskentelyyn.

Hallitun työympäristön ratkaisullaan Enfo tarjoaa yrityksesi liiketoimintatarpeita ja -vaatimuksia vastaavan IT-kokonaisuuden. Me hoidamme lisenssien päivityksen, hallitsemme käyttäjien tietokoneita ja mobiililaitteita, pidämme sovellukset ajan tasalla tarpeidenne mukaisesti ja hallitsemme pilvipalvelut. Lisäksi saat aina apua nopealta ja osaavalta tukitiimiltämme.

IT-toimintojen ulkoistaminen Enfolle vapauttaa yrityksesi tuottamaan liiketoiminta-arvoa myös digitaalisessa dimensiossa.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut