SERVICE & ASSET MANAGEMENT YRITYKSEN OMAISUUDEN DIGITAALISEEN HALLINTAAN

Service and asset management
Digitaalinen dimensio tarkoittaa virtuaalisen ja fyysisen maailman yhdistämistä. Resurssien ja käyttöoikeuksien valvonta tapahtuu vähintään yhtä paljon sähköisten palveluiden kautta kuin fyysisissä tiloissa. Jatkuvat yhteydet totuttavat meidät siihen, että löydämme aina vastauksen kaikkeen riippumatta siitä, missä olemme.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Digitalisaatio tarjoaa rajattomat mahdollisuudet älykkäisiin kunnossapitojärjestelmiin sekä pääoman ja resurssien hallintaan. Tehokkuuden avain on asioiden yksinkertaistaminen.

Yhteiset työkulut rakennusvaiheesta kiinteistöön ja tuotannosta palveluihin muodostavat samansuuntaisia prosesseja. Eri lähteistä peräisin olevien työmääräysten, ostojen, materiaalien, palvelusopimusten ja reklamaatioiden hallinta tarvitsee toimiakseen aiempaa älykkäämpiä ja yksinkertaisempia prosesseja. Syvällisen asiantuntemuksemme  IBM Maximon kaltaisista järjestelmistä ja liiketoiminnallisen näkemyksemme ansiosta voimme auttaa sinua ja organisaatiotasi kaikessa ylläpitoprosessien yksinkertaistamisesta järjestelmien parannustyöhön ja ylläpitotoiminnan jatkuvaan kehittämiseen.


Riippumatta siitä, haluatko parantaa tuotannon käyttöastetta ja kunnossapidon kustannustehokkuutta, parantaa säädösten noudattamista ja tehostaa huoltotoimintaa kentällä, Koko matka lisäarvoon™ -konseptimme auttaa sinua. Meidän avullamme saatte kaiken hyödyn irti voimavaroistanne ja kunnossapitoprosesseistanne ja saavutatte tavoitteenne mahdollisimman nopeasti.

Service & Asset Management -osa-alueet

Prosessi

Prosessiin kuuluvat tuotteet ja palvelut, joilla kartoitetaan asiakkaan toiminnan prosessit ja organisaatiot. Tavoitteena on saada aikaan tunnistettu prosessi/ nykytilanne parannustyön pohjaksi, poistaa vaihtelut ja luoda tehokkaita prosesseja/ organisaatioita, joiden tavoitteena on tehdä asiat "helposti ja oikein" ja "heti ja itse". Tunnemme kunnossapidon, laadun, parannustyön ja uushankinnan prosessit ja voimme esittää parhaiden käytäntöjen mukaisia  prosesseja, jotka muokkaamme toimintaanne ja edellytyksiinne sopiviksi.

Digitaaliset ratkaisut

Tukijärjestelmiin kuuluu erilaisia parhaiden käytäntöjemme mukaisia ratkaisuja toteuttavia tuotteita, jotka parantavat tehokkuutta. Tuotteista on lukuisia vaihtoehtoja ja erilaisia tukimahdollisuuksia asiakkaan tarpeiden ja edellytysten mukaan. Tarjoamme myös parhaiden käytäntöjemme mukaista järjestelmäkoulutusta

Enfo Service & Asset management työskentelee seuraavien digitaalisten ratkaisuiden parissa:
  • kunnossapidon järjestelmät
  • seisonta-ajan seuranta
  • laatujärjestelmät
  • kalibrointijärjestelmät
  • visualisoinnit
Organisaatio
 
Organisaatioon kuuluu tuotteita ja palveluita, jotka antavat teille osaamista, valmennusta ja resursseja toimintaanne kuuluvien prosessien toteuttamiseen.
 
Koko matka lisäarvoon
 
Digitaalisessa dimensiossa on runsaasti ratkaisuja Service & Asset Management -alueen tarpeisiin. Tiedätkö, mikä on parasta omalle organisaatiollesi? Mistä pitäisi aloittaa? Mikä on nopein reitti menestykseen? Uskomme, että ratkaisu on prosessien ja tukijärjestelmien kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä potentiaalia rajoittamatta, sujuvammalla ja fiksummalla tavalla. Ratkaisu on Koko matka lisäarvoon™.
 

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

OTA YHTEYTTÄ

Valdation:
* Nimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!