siirry ja rakenna pilveen

Cloud services

Tulevaisuuden pilviratkaisut ovat nyt täällä! Pilvi on muuttanut uusien alustojen ja tietotekniikan kehittämistä yhtä kokonaisvaltaisesti kuin internet muutti viestintää ja tiedonjakamista 20 vuotta sitten. Lähivuosina tulemme näkemään yhden aikamme suurimmista liiketoiminnan muutoksista – ja se tapahtuu pian. Pilveen siirtyminen tuo mukanaan monia erilaisia etuja ja siirtymiseen voi olla monia eri syitä. Kustannusten optimointi, nopea reagointi, joustavuus, turvallisuus ja innovaatio ovat vain muutamia näistä eduista – siirtymän on oltava myös yksinkertainen, sujuva ja älykäs jotta voit maksimoida yrityksesi liiketoiminta-arvon ja saadaksesi tuottoa pääomallesi.

SIIRTYESSÄSI PILVEEN ME TUEMME SINUA KAIKISSA VAIHEISSA

Pilvipalveluihin erikoistuneet asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa pilveen siirtymisen vaiheissa. Me huolehdimme siitä, että siirtymä sujuu yksinkertaisesti, helposti ja älykkäästi – ja onnistuu kerralla. Näet siis heti investointisi tuoton. Enfon asiantuntevien ratkaisujen avulla työkuorman siirtäminen pilveen sujuu oikealla tavalla, olipa kyseessä sitten tietotekniikan, tietokantojen tai minkä tahansa muun työnkulkuun liittyvän ratkaisun siirtämisestä. Autamme yrityksesi nykytilanteen kartoittamisessa, asetamme tavoitteet ja autamme sinua niiden saavuttamisessa. Pilveen siirtymisen jälkeen autamme sinua alustan hallitsemisessa. Minkä tahansa pilvialustan valitsetkaan tai minkä tahansa järjestelmän haluatkaan siirtää, Enfo tukee yritystäsi kaikissa pilveen siirtymisen vaiheissa.

VALITSE VIISAASTI

Onko yrityksesi siirtymässä pilvipohjaiseen alustaratkaisuun? Hyvä, sillä pilvi tarjoaa organisaatioille merkittäviä etuja. Onko nyt oikea aika unohtaa vanhat järjestelmät ja kokeilla pilven tarjoamia mahdollisuuksia? Me tuemme yritystäsi kaikissa pilveen siirtymisen vaiheissa. 

On monia kriittisiä alueita, joihin pilveen siirtyminen vaikuttaa. Kehitys, turvallisuus, hallinto, rahoitus ja suunnittelu, kykyjen hankinta sekä asiakastuki ovat vain muutamia esimerkkejä. Aloita siirtyminen viisaasti keskittymällä ensin strategioihin ja liiketoimintatavoitteisiin. On monia kysymyksiä, joihin ei ole vielä vastausta, kuten mistä aloittaa ja miten. Onko parempi ratkaisu siirtää nykyinen työkuorma vai luoda kokonaan uusi järjestelmä? Mikä pilvialusta valita ja miten sitä tulisi käyttää? Kuinka kypsä organisaatio on pilveen siirtymiselle ja mitkä ovat sen tavoitteet? 

Olemme tukenasi kaikissa vaiheissa aina kartoittamisesta ja arvioinnista suunnitteluun ja käyttöönottoon – tämän jälkeen tuemme yritystäsi myös ratkaisun ylläpitämisessä ja tukemisessa. Kun haluat siirtää yrityksesi pilveen – me autamme sinua.

OTA YHTEYTTÄ

Juha Kukka

Senior Vice President, Sales Finland

PUHELIN

+358 40 5719 072

OTA YHTEYTTÄ

Valdation:
* Nimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut