ALOITA DIGITAALINEN MATKASI DIGITAALISELLA SEMINAARILLA

Digital seminar
Anna meidän auttaa sinua ymmärtämään nykytilanne ja tunnistamaan tulevaisuuden digitaaliset mahdollisuudet.
Digitaalisen liiketoiminnan kohdalla on tärkeä ymmärtää sekä nykyinen digiasemasi että tulevaisuuden digimahdollisuutesi. Tässä seminaarissa Enfon Digital Evangelist johdattaa sinut digitaalisen kypsyysmallimme (Maturity Model for Digital) läpi ja auttaa tunnistamaan parhaimmat innovaatiokärjet digitaalisen mahdollisuuskarttamme avulla (Digital Opportunity Map). Tämän jälkeen me annamme suosituksen, mihin digitaalisiin liiketoimintamahdollisuuksiin sinun kannattaa keskittyä. 

Enfon Digital Evangelistin tehtävänä on antaa sinulle markkina- ja kilpailijatietoa sekä kertoa käytännön esimerkkejä digitalisaatiosta liiketoimintamallien, tuotteiden ja palvelujen muutosvoimana. Jakamalla nykytilanteesi ja nykyisen digistrategiasi meidän kanssamme, uudet digimahdollisuudet vain odottavat löytäjäänsä. Oikein hyödynnettynä digitalisaatio voi tarjota nopeita voittoja suoraan nykyisiin tarjoomiisi. 

Digital Seminar on ensimmäinen askel Digital Dimension | LABS -metodologiassamme, jonka tavoitteena on tunnistaa otollisimmat digimahdollisuutesi ja tuottaa nopeita tuloksia. Seminaarin ideointiprosessi toimii pohjana tehokkaalle uuden digitaalisen tuotteen kehitysprosessillemme, johon kuuluu vain 10 viikossa luotava toimiva prototyyppi. Voit siis 10 viikossa lanseerata ja testata käytännössä tulevaisuuden digitaaliset tuotteesi. 

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut