TEHOKAS JÄRJESTELMÄINTEGRAATIO NOPEUTTAA MARKKINOILLE PÄÄSYÄ

Integration services

Oikean tiedon saaminen oikeaan aikaan on elintärkeää onnistuneen liiketoiminnan kannalta. Vuodesta 2001 olemme auttaneet kääntämään asiakkaidemme liiketoimintatarpeet onnistuneiksi integraatioratkaisuiksi nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.

ADVISORY

Advisory-palvelumme sisältävät konsultointipalveluja sekä suosittuja workshop-ratkaisuja. Niiden avulla voit luoda liiketoimintasuunnitelman investointeja, kuten API-, integraatioalusta- tai integraatiokeskusratkaisuja, varten.

Olemme toteuttaneet useita luotettavia ja hyväksi havaittuja projekteja, joihin toimitamme Baseline Integration Toolbox -ratkaisut kokonaisuutena tai osissa, yhdessä infrastruktuurin ja integraatio-ohjelmistojen kanssa. Kaikille projekteillemme on ominaista se, että pidämme asiakkaamme jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä sen alusta saakka. Kerromme myös projektin toteuttamiseen liittyvät kustannukset.


TOTEUTUS

Toteutusvaiheen palvelumme ovat täydellinen jatke advisory-palveluille helpottamaan päätöksentekoa. Tarjoamme kehitystiimiä sisältäen kaikki tarvittavat resurssit mukaan lukien myös muut kuin suoraan integraatioihin liittyvät osaamisalueet. Työskentelytapamme kattavat kaiken aina vesiputousmallista ketterään kehitykseen. Uskomme toteuksissa tiimeihin, sillä tiimit toimivat parhaiten pitkällä aikavälillä.

Uusimman palvelumme avulla voit tilata integrointiratkaisuja selkeästi määritetyillä palvelusopimuksella (SLA) ja kustannuksilla. Tällä tavoin konsultin tai ohjelmistokehittäjän johtaminen siirtyy meille ja integraatiokuluja voi helposti budjetoida.

Baseline Start-kits -ratkaisun avulla voimme rakentaa integraatiokapasiteettisi asetetussa aikataulussa. Se on mutkaton toimintamalli, joka takaa, että alusta on asennettu oikein ja joka sisältää käyttökoulutuksen.


TUKI

Erilliset tukipalvelumme täydentävät kokonaisuuden toteutusprojektin jälkeen. Pääasiallinen palvelu perustuu Enfon pitkäaikaiseen kokemukseen ja koeteltuihin käytäntöihin. Tukipalvelujen perustana ovat alustojen, API:n ja integraatioratkaisujen tuki, valvonta ja hallinnointi. Voimme tuottaa myös kevytpalvelua, mikäli haluat ylläpitää alustojasi itsenäisesti ja palvelusopimus kattaa erikoistuneiden asiantuntijoidemme tuen vain terveperusteisesti. 

 

INTEGRATION AS A SERVICE – INTEGRAATIOT PALVELUNA

Tämän palvelun kautta voit tilata integraatioratkaisuja, jotka toimitamme pilvialustalle sovitun määräajan kuluessa. Pilvessä hallinnoimme ja tuemme yrityksesi integraatio- ja API-ratkaisuja. Vastaamme siitä, että kaikki toimii kitkattomasti. Tämän palvelun ansiosta sinun ei tarvitse sijoittaa hintavaan ja joustamattomaan sovellusalustaan, hallinnoida konsultteja tai hoitaa kalliita migraatioprojekteja.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Enfo työskentelee tiiviissä yhteistyössä useiden yritysten kanssa integraatioratkaisujen puolella ja olemme sertifioitu kumppani monille yhteistyöyrityksillemme. Kaikki integraatiopalvelumme on mahdollista ottaa käyttöön yhteistyökumppaneiden ohjelmistoa soveltaen. Suurin osa palveluistamme on kiinteästi hinnoiteltuja ja toteutetaan palvelusopimuksin.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut