KOKO MATKA LISÄARVOON™

Business Enablement Risk & Compliance Efficiency Solutions
Integraatioasteen jatkuvasti kasvaessa digitaalisessa dimensiossa tietoturvaa on yhä hankalampi taata. Vaatimusten mukaisia ratkaisuja toteuttaessaan yritysten on jatkuvasti ennakoitava riskejä, mutta samalla varmistettava sujuva käyttäjäkokemus.
Hallintaratkaisuissa, kuten kaikissa muissakin IT-hankkeissa, valmistelutyö vie aikansa eikä toivottuja tuloksia saavuteta välittömästi.

Huolellisella valmistelulla tuloksia alkaa kuitenkin syntyä melko nopeasti: uusia liiketoimintamalleja, tehokkaampi ja ketterämpi organisaatio, tarkempi valvonta, yksinkertaisempi hallinto, pienemmät IT-kustannukset, tiedon laadun paraneminen ja hallintatunnusten hallinta (Just-In-Time Access).

Integraatiot toimittajien ja asiakkaiden järjestelmiin sekä omalle yrityksellesi, asiakkaillesi ja toimittajillesi tarkoitetut itsepalveluratkaisut parantavat palvelua. Lisäksi voit hyödyntää liiketoimintatiedon hallintaratkaisuja tietojen, tiedon käytön ja tietoliikenteen analysointiin. Näin voit arvioida riskit samalla varmistaen, että kokonaisuus noudattaa vaatimusten lisäksi yrityksesi strategiaa.

Enfon erikoisalojen asiantuntijat opastavat sinua prosessin kaikissa vaiheissa toteutettavuustutkimuksista, asiakascaseista, hanke- ja ohjelma-analyyseistä, arkkitehtuurista ja suunnittelusta aina teknisen ratkaisun kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä työntekijöiden kouluttamiseen ja tukipalveluihin saakka.

Tarjoamamme kattaa käyttäjäidentiteettien elinkaarihallinnan, autentikoinnit, SSO-kertakirjautumisen, federoidun pääsynhallinnan, roolipohjaisen pääsynhallinnan (RBAC) ja etuoikeutettujen käyttöoikeuksien hallinnan sekä riskien ja vaatimustenmukaisuuden auditoinnin, analysoinnin, raportoinnin ja hallinnan.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut