HALLITTU MOBIILIYMPÄRISTÖ LISÄÄ TYÖN TUOTTAVUUTTA

Enterprise Mobility

Puhelimen käyttö vain soittamiseen tai internetin hyödyntäminen vain vapaa-ajalla tapahtuvaan surffaamiseen tuntuvat jo kaukaiselta historialta. Nykyisin kännykät, internet ja erilaiset sovellukset ovat tärkeitä työvälineitä, jotka lisäävät vapautta, luovuutta ja tehokkuutta. Samalla tarvitaan myös uusia digitaaliseen dimensioon soveltuvia liiketoimintamalleja.
Mobiiliympäristön kehittyminen toisaalta tehostaa nykyisiä liiketoimintaprosesseja, ja voi toisaalta johtaa täysin uudenlaisten liiketoimintamallien ja -prosessien syntymiseen. Samalla yrityksen mobiiliympäristöä on valvottava tietoturvan ja tehokkuuden takaamiseksi.

Yrityksen verkossa ja pilvessä olevia liiketoimintasovelluksia sekä pilvipalveluita (SaaS) ja eri sovelluksia on käsiteltävä yhdenmukaisesti ja samanaikaisesti. Itsepalvelua, tilauskanavia ja sisäisiä sovelluskauppoja on kehitettävä ja päivitettävä. Tilanteita, joissa käyttäjät ottavat yhteyden palveluihin omilla laitteillaan, on hallittava paremmin. Tämä tarkoittaa, että toimintaympäristöstä tulee nopeasti varsin haastava.

Kustannukset, kehitys ja tietoturva täysin hallinnassa

Nykyaikaisten mobiilien työtapojen ja kehittämisjärjestelmien ansiosta Enfo pystyy hallinnoimaan yrityksesi koko mobiiliympäristöä tehden liiketoiminnastasi yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja digitaalisesti toimivampaa.

Parempaa palvelua asiakkaillesi

Käyttäjäystävällisistä toiminnallisista mobiilikäyttöjärjestelmistä on hyötyä myös asiakkaillesi. Palvelumme kattaa koko toimitusketjun ja takaa samalla toimintojen jatkuvuuden ja tietoturvan.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Mari Alppivuori

SVP, Sales Finland

PUHELIN

+358 50 4446 995

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut