Tietoa meistä

Me olemme 1000 erikoisasiantuntijaa - palveluksessasi. Sinä, joka luet tätä, teet meistä Enfolla sen, mitä oikeasti olemme. Oletpa sitten nykyinen tai potentiaalinen asiakas, kiinnostunut työskentelemään Enfolla, jo yksi tiimimme jäsenistä tai vain kiinnostunut meistä yleisesti,

toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi. Sinun ansiostasi ja sinun kanssasi me pystymme edesauttamaan ja tukemaan asiakkaidemme menestystarinoita hyödyntäen räätälöityjä, digitaalisia ratkaisuja.

Erikoisasiantuntijat palveluksessasi digitaalisen dimension menestystarinoissa

Sinä, asiakkaamme, haluat menestyä ja sujuvoittaa liiketoimintaasi alati kasvavassa digitaalisessa dimensiossa. Sinä, työntekijämme, haluat kehittää älykkäitä ratkaisuja asiakkaillemme. Kaikki Enfon kanssa töitä tekevät haluavat aidon kokemuksen meistä ja tekemisestämme. Tämä pitää meidät varpaillamme joka päivä.

Vakautta lisäämme pyörittämällä ja optimoimalla merkittäviä osia asiakkaidemme toiminnasta ja parantamalla liiketoiminnan luotettavuutta pitkälle kehitettyjen prosessien ja automaation keinoin. Ketteryyttä kasvatamme tuottamalla pilvi-, integraatio- ja Business Intelligence & Analytics -palveluita. 

Enfo Careers

Kaikilla osaamisalueillamme olemme todellisia erikoisosaajia ja toimimme parhaiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja digitaalisessa dimensiossa. Monimuotoisen ympäristön hallinnassa autamme palveluintegraation ja johdon konsultoinnin avulla ja tällä alueella meillä on myös tärkeitä kumppanuuksia.

Näin mahdollistamme asiakkaidemme entistä nopeamman sopeutumisen muuttuviin liiketoimintavaateisiin. Tässä lyhyesti me eli Enfo. Katsomme yli huomisen ja kannamme vastuun tästä päivästä. Niin luomme yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja fiksumpaa liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa.

Kerro meille, missä olet. Me näytämme, minne olet matkalla.

Liiketoiminta-alue

IT TRANSFORMATION

Data-driven operational excellence

Yhteystiedot:

Sami Kähkönen

Sähköposti:

sami.kahkonen@enfogroup.com

Puhelin:

+358 40 547 6478

Liiketoiminta-alue

BUSINESS TRANSFORMATION

Data-driven business development

Yhteystiedot:

Hans Sollerman

Sähköposti:

hans.sollerman@ enfogroup.com

Puhelin:

+46 73 06025 00

Liiketoiminta-alue

DIGITAL TRANSFORMATION

Data-driven digital service creation

Yhteystiedot:

Erik Brügge

Sähköposti:

erik.brugge@enfogroup.com

Puhelin:

+46 70 447 28 87

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet