Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREER lokakuuta 14, 2018

Konsultteja (senior & junior), Office 365 -ratkaisut

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo tai Lahti

Haemme uuteen perustettavaan Microsoft-konsultointitiimiimme neljää uutta asiantuntijaa.

KONSULTTEJA (SENIOR & JUNIOR), OFFICE 365 -RATKAISUT

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen senior & junior konsultteja Microsoft Office 365 -ratkaisujen pariin Espoon tai Lahden toimistollemme. Haemme neljää uutta kollegaa, joten voit olla joko kokeneempi ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva kehittyvä konsultti.

Meillä saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Enfolla on mahdollisuus tehdä töitä hyvin monipuolisen asiakaskentän kanssa. Toimenkuvaa voidaan räätälöidä osaamisesi ja toiveidesi mukaan, voit syventyä työssäsi esimerkiksi tietoturvan, datan hallinnan tai arkkitehtuurin teemoihin.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Toivomme, että ymmärrät Office 365 -ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. PowerPoint-esitysten lisäksi pystyt tekemään toteutuskelpoisia suunnitelmia ja tarvittaessa osaat myös itse toteuttaa teknisiä ratkaisuja. Mielellään olet jo työurasi varrella oppinut asioita "kantapään kautta", eli et säikähdä vähästä, vaikka selvitettäviä asioita tulisikin eteesi. Pystyt keskustelemaan asiantuntevasti Microsoft-ratkaisuista tiimin sekä asiakkaiden kanssa ja pystyt virhetilanteissa nopeaan ongelmanratkaisuun.

Ymmärrät hybridiarkkitehtuurit, sähköpostimigraatiot ja pärjäät PowerShellissä. ATA, Azure ATP ja DLP ovat sinulle normaalia termistöä. Hahmotat Azure Active Directoryn tarjoamat palvelut ja erilaiset roolit sekä myös on-premises Active Directoryn tärkeyden. Lisäksi olet kotonasi niin esiintymistilanteissa, asiakasneukkarissa, omassa työyhteisössäsi kuin myös etätyössä. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Enfo on Microsoftin kultatason kumppani seuraavilla kompetenssialueilla: Application Integration, Cloud Platform, Cloud Productivity, Data Analytics, Data Platform ja Windows and Devices. Kuten huomaat monista eri kompetenssialueista, Enfolla työskentelee kymmeniä asiantuntijoita monipuolisten Microsoft-ratkaisujen parissa.

Tuemme asiantuntijoitamme jatkuvassa kehittymisessä ja sertifioitumisessa. Tuemme sinua seuraavien Microsoft-sertifiointien suorittamisessa: MCSA: Office 365 & MCSE: Productivity. Mikäli sinulta jo löytyy nämä sertifioinnit takataskusta, niin loistavaa – siinä tapauksessa mietimme yhdessä tulevaa sertifioitumispolkuasi.

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 6 kk aikana:

  • Pääset mukaan vaikuttamaan ja luomaan toimintatapoja uudelle Office 365 -konsultointitiimillemme
  • Työskentelet asiakasrajapinnassa Microsoft-teknologioiden toteutus- ja kehitysprojekteissa

Ensimmäisen työvuoden päättyessä olet:

  • Päässyt hyvään vauhtiin ja suorittanut tukemanamme yhdessä sovitun Microsoft-sertifioinnin
  • Ansainnut asiakkaidemme luottamuksen Office 365 -ratkaisujen neuvonantajana ja toteuttajana
  • Mukana aktiivisesti kehittämässä Enfon palvelutarjoomaa
  • Valmis juhlistamaan yhdessä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamista ja onnistunutta ensimmäistä vuotta Office 365 -konsultointitiimin kanssa!

Toivoisimme, että sinulla on:

  • Microsoft-sertifiointi tai kyky suoriutua sertifioinnista tiimisi tukemana (tavoitteena: MCSA: Office 365 & MCSE: Productivity)
  • Useamman vuoden työkokemus Microsoft-toteutusprojekteista
  • Teknistä kokemusta Office 365 -alustasta ja sen tietoturvaominaisuuksista
  • Oikeaa asennetta sekä periksi antamattomuutta, joilla pärjäät tiukoissakin paikoissa

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä kansainvälisen työyhteisön.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 14.10.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies Mikko Rouhiainen (Director, Service Design and Architecture) numerossa +358 40 844 9185 tai sähköpostitse mikko.rouhiainen@enfo.fi.

Huomaathan, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.