Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREER huhtikuuta 23, 2018

AI-konsultti

Enfo on pohjoismainen, noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme, Seppo Kuulan luotsaamana. Kuljemme kohti tavoitetta, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.


Työpaikan sijainti: Espoo 

MISTÄ ON KYSE

Artificial Intelligence on tänä päivänä kaikkien huulilla. Tekoälyä ja koneoppimista on mahdollista hyödyntää digitalisoituvassa maailmassa lähes missä tahansa sovelluksessa ja prosessissa josta on dataa saatavilla. Tekoälyn sydämessä on koneoppiminen, joka taas vaatii toimiakseen dataa. Enfon Business Transformation –yksikkö omaa pitkän kokemuksen analyyttisistä sovelluksista, joissa laajojen datamassojen käsittely ja hallinta on arkipäivää. Tämän osaamisen yhteyteen olemme rakentaneet AI-sovelluksiin keskittyvän tiimin, jota olemme nyt kasvattamassa.

Voit olla jo kokenut konsultti tai vastavalmistunut, omaat koulutusta ja tietämystä tilastomatematiikasta, koodaamisesta tai koneoppimistyökaluista. AI-teknologiat kehittyvät nopeasti, joten toimenkuvaasi tulee joka tapauksessa kuulumaan jatkuva itsesi kehittäminen. 

Rakennamme AI-sovelluksia pilvialustoilla kuten Azure Machine Learning Studio ja IBM Watson Studio sekä myös koodaamalla Pythonilla ja R:llä.

Asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti Suomessa ja työskentelykielemme on yleensä suomi.  Sinun tulisi kyetä toimimaan suullisesti ja kirjallisesti myös konsernikielellämme englanniksi.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Konsulttina tuotat asiakkaalle lisäarvoa hyvän teknisen osaamisen ja/tai menetelmätuntemuksen kautta yhtenä osaavan projektitiimin jäsenenä. AI-alueelle ominaisia ovat myös pienehköt ”Proof of Concept” – sekä pilottiratkaisut. Löydät tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja pystyt oma-aloitteisesti tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin istuvia ratkaisuehdotuksia. Olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat mallintaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoiminta-caseja. Onnistumisen mittari löytyy asiakkaista: tyytyväiset asiakkaat joiden kanssa kehitämme asioita pitkäjänteisesti ovat tärkein mittarimme.

Myös tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne. Kaiken voi oppia jos asenne on oikea. Konsulttina toimit asiakasrajapinnassa. Olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa. Haluat työskennellä yhteisten tavoitteiden eteen, et omien etujesi.


TUNNISTATKO SINÄ ITSESI TÄSTÄ?

Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti, mutta et ryppyotsaisesti. Työskentely vaihtuvissa projekteissa asiakkaiden kanssa kiehtoo sinua. Haluat olla osa organisaatiota, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit ja mahdollisuudet ammatilliseen onnistumiseen ja työn iloon.

HAKUOHJEET

Haku tähän tehtävään tapahtuu jättämällä PDF-muotoon tallentamasi hakemus hakulinkin kautta rekrytointijärjestelmäämme 22.4.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Salmi, tommi.salmi@enfo.fi, 040-5554440.

Huomaathan kuitenkin, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.