Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREER lokakuuta 21, 2018

Analytiikkakonsultti, AI & Machine Learning

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo

MISTÄ ON KYSE
 
Artificial Intelligence on tänä päivänä kaikkien huulilla. Tekoälyä ja koneoppimista on mahdollista hyödyntää digitalisoituvassa maailmassa lähes missä tahansa sovelluksessa ja prosessissa, josta on dataa saatavilla. Tekoälyn sydämessä on koneoppiminen, joka taas vaatii toimiakseen dataa. Enfon Information Management -yksikköllä on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa laajojen datamassojen käsittely ja hallinta on arkipäivää. Tämän osaamisen yhteyteen olemme rakentaneet AI-sovelluksiin keskittyvän tiimin, jota olemme nyt kasvattamassa. 

Haemme sekä kokeneita että uransa alkuvaiheessa olevia analytiikkakonsultteja. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai opintojesi loppuvaiheessa, toivomme sinulta koulutusta ja tietämystä tilastomatematiikasta, koodaamisesta tai koneoppimistyökaluista. AI-teknologiat kehittyvät nopeasti, joten toimenkuvaasi tulee joka tapauksessa kuulumaan jatkuva itsesi kehittäminen tukemanamme.

Rakennamme AI-sovelluksia pilvialustoilla, kuten Azure Machine Learning Studio ja IBM Watson Studio, sekä myös koodaamalla Pythonilla ja R:llä. 

Asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti Suomessa ja työskentelykielemme on yleensä suomi. Sinun tulisi kyetä toimimaan suullisesti ja kirjallisesti myös konsernikielellämme englanniksi. 
 
MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ 
 
Konsulttina tuotat asiakkaalle lisäarvoa hyvän teknisen osaamisen ja/tai menetelmätuntemuksen kautta yhtenä osaavan projektitiimin jäsenenä. AI-alueelle ominaisia ovat myös pienehköt ”Proof of Concept”- sekä pilottiratkaisut. Löydät tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja pystyt oma-aloitteisesti tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin istuvia ratkaisuehdotuksia. Olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat mallintaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoiminta-caseja. Onnistumisen mittari löytyy asiakkaista: tyytyväiset asiakkaat, joiden kanssa kehitämme asioita pitkäjänteisesti, ovat tärkein mittarimme. 
 
Myös tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne. Kaiken voi oppia, jos asenne on oikea. Konsulttina toimit asiakasrajapinnassa. Olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa. Haluat työskennellä myös yhteisten tavoitteiden eteen, et vain omien etujesi. 
 
TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?
 
Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti, mutta et ryppyotsaisesti. Työskentely vaihtuvissa projekteissa asiakkaiden kanssa kiehtoo sinua. Haluat olla osa organisaatiota, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit ja mahdollisuudet ammatilliseen onnistumiseen ja työn iloon.
 
HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT
 
Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 21.10.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa rekrytoiva esimies, Tommi Salmi (Vice President, Information Management) numerossa +358 40 555 4440 tai sähköpostitse tommi.salmi@enfo.fi