Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREER helmikuuta 08, 2019

Endpoint Architect

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Palkkaamme Endpoint Architectin vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään haastavien laitehallinnan asiakasprojektien parissa. Endpoint Architect on uusi rooli organisaatiossa, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa laitehallinnan tekniseen ja prosessikehitykseen, sekä luotsata vastuualuettasi oikeaan suuntaan.

Arkkitehtina huolehdit, että asiakkaidemme ja tiimimme kaikista vaativimmat työasemahallinnan tehtävät hoituvat mutkattomasti. Tulet työskentelemään päivittäin mm. Windows 10:n, Microsoft System Center Configuration Managerin ja Intunen kanssa. Olet asiakkaidemme luottokumppani ja toimit arkkitehtina kaikissa työasemahallinnan asiakkuuksissamme, eli käytännössä tuet tiimimme asiantuntijoita, sparraat asiakkaiden päättäjien kanssa, huolehdit tarjousten laatimisesta ja johdat itseäsi ja tiimin töiden etenemistä.

Endpoint Management -tiimissä saat työkavereiksi 13 rautaista työasema- ja mobiililaiteosaajaa, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Tiimimme jäsenet työskentelevät sekä Espoossa että Kuopiossa mobiililaitteiden, työasemien (Mac & PC), asennuskeskustoimintojen, sovelluspaketoinnin ja elinkaarenhallinnan parissa. Työskentelet Espoon toimistomme lisäksi asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Työviikkosi voisi sujua vaikkapa näin: Huolehdit laitehallinnan projektien sujumisesta ja dokumentaatiosta, työskentelet eri asiakkaidemme tiloissa ja vaihdat kuulumisia asiakkaidemme kanssa, huolehdit myös uusien ratkaisujen esittelemisestä asiakkaillemme ja keskustelujen pohjalta teet asiakkaille esityksiä ja tarjouksia, jotka vastaavat heidän työasemiin liittyviin haasteihinsa. Teet haasteellista ongelmanselvitystä käyttämillämme teknologioilla – toimit yhteistyössä koko laitehallintatiimin kanssa ja olet parhaimmillasi haastavien ongelmien ratkaisuissa ja autat koko tiimiä omalla ammattitaidollasi. Tutustu pariin asiakkaaseemme täällä: L&T ja VR.

Sinulta löytyy teknisen osaamisen lisäksi myös asiakaslähtöistä asennetta, jonka myötä olet mielelläsi asiakkaidemme sparrailukumppani ja tunnistat ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivimpia ratkaisuja teknologiapaletistamme. Tehtävä vaatii teknisen ymmärryksen lisäksi oma-aloitteista, aktiivista ja käytännönläheistä otetta sekä konsultatiivista palveluasennetta. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi (sekä tiimin että asiakkaiden kanssa) ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli sinulla on:

  • Teknisen ymmärryksen lisäksi konsulttimaista, asiakaslähtöistä ja myyvää asennetta, sillä myynnin tukitehtävät ovat iso osa roolia
  • Config Managerin ja Intunen syväosaamista ja vahvaa halua kehittyä koko ajan teknologioiden mukana
  • Kokemusta laitehallinnan kehittämisestä ja dokumentoinnista (laitehallinnan keskiössä ovat Microsoftin erilaiset käyttöjärjestelmät, muut teknologiat ovat eduksi)
  • Haastavan roolin vaatimaa ongelmanratkaisu- ja esiintymistaitoa sekä paineensietokykyä
  • Eduksesi ovat monipuoliset skriptaustaidot – lisäksi ohjelmointiosaaminen on plussaa, mutta ei pakollinen vaatimus

MIKSI TÄMÄ ROOLI VOISI OLLA SEURAAVA SIIRTOSI

Tiimiläisten mukaan Enfolla parasta ovat kollegat, joiden kanssa voi olla oma itsensä ja työn tekeminen on hauskaa – hyvän yhteishengen säilyttäminen on meille tärkeintä, vaikka välillä tulisikin eteen tiukkoja tilanteita projekteissa. Tässä vaiheessa työuraasi haluat työyhteisöön ja rooliin, jossa asiakaslähtöinen asenteesi, aiempi kokemuksesi ja ammattitaitosi ovat avaimet asiakastyytyväisyyden varmistamiseen, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Kenties elämäntilanteesi on nykyään sellainen, jossa työn ja yksityiselämän sujuva yhteispeli on alkanut painaa vaakakupissasi, tai vain kaipaat uusia haasteita työurallasi. Meillä on tarjota sinulle työyhteisö, kehittymisen avaimet ja resurssit ammatilliseen onnistumiseen.

Työyhteisön lisäksi tarjoamme lisäksi sinulle monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 7.2.2019 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Ari Rantala (Senior Manager, Endpoint Management) numerossa +358 40 5040510 tai sähköpostitse ari.rantala@enfo.fi. Odotamme kanssasi keskustelemista!