Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Career maaliskuuta 08, 2019

HR Coordinator

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Nautitko asioiden organisoimisesta ja koet paloa henkilöstöasioiden kehittämistä kohtaan? Palkkaamme HR-koordinaattorin vakituiseen työsuhteeseen People Operations -tiimiimme, edeltäjäsi siirryttyä urapolullaan uusiin työtehtäviin talon sisällä.

MISTÄ ON KYSE

HR-koordinaattorina pääset varmistamaan työntekijöidemme arjen sujuvuuden. Työskentelet tiiviisti HR Business Partneriemme ja esimiestemme tukena ja pääset näkemään oman kädenjälkesi hyvin toimivissa HR-prosesseissamme.

Roolissasi huolehdit monipuolisista hallinnollisista HR-tehtävistä, kuten erilaisten kehitysprojektien koordinoinnista, henkilöstökyselyistämme ja raportoinnista, palkanlaskennan materiaalien koostamisesta, henkilöstö- ja hyvinvointitapahtumien järjestelyistä ja muista monipuolisista henkilöstön viihtyvyyteen ja kehittämiseen liittyvistä käytännön tehtävistä. Meillä on tarjolla monipuolista HR-tekemistä, joten voit vaikuttaa myös itse tehtäviisi ja kertoa, mitkä osa-alueet sinua erityisesti tiimissämme kiinnostavat.

Työpisteesi sijaitsee Espoon toimistollamme, jossa työskentelet tiiviinä työparina HR Business Partnerin kanssa. Teet viikottain yhteistyötä myös Pohjoismaisen People Operations -tiimimme kanssa – meillä saat työkavereiksi kolme HR-ammattilaista Suomessa ja kuusi Ruotsissa, joten päivittäisenä työkielenäsi toimii suomen lisäksi myös englanti.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta kartuttanut HR-ammattilainen – joka tapauksessa saat tehtävääsi ja organisaatioon kattavan perehdytyksen. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvät organisointitaidot ja nautit siitä, että useampi pallo on ilmassa samaan aikaan. Organisointikyvyn lisäksi järjestelmällisyys ja mahdollisimman tarkka työote on olennainen osa arkeamme. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja haluat jatkuvasti pysyä tietoisena HR-alan uusista tuulista.

Tiimimme tekee sujuvaa yhteistyötä liiketoimintajohdon ja esimiesten, muiden asiantuntijatiimien sekä kaikkien enfolaisten kanssa. Meillä pääset jatkuvasti kehittämään sekä itseäsi että tiimin ja koko yrityksen toimintaa, sillä uusia asioita tulee jatkuvasti eteen ja matkan varrella oppii melkeinpä huomaamatta. Näin ollen olet valmis oppimaan jatkuvasti uutta ja tuomaan oman panoksesi toimintatapojemme kehittämiseen. Sinulta löytyy luonnostaan hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit työskentelystä erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinusta tulee kahden HR-järjestelmämme (Sympa HR ja Visma Tiima) pääkäyttäjä ja käytät paljon muitakin tietojärjestelmiä, joten kyvykkyys uusien järjestelmien omaksumiseen on eduksesi.

MIKSI TÄMÄ ROOLI VOISI OLLA SEURAAVA SIIRTOSI

Työmme suola on ihmiset, eli HR-kollegat sekä kaikki enfolaiset, joiden kanssa teemme töitä – hyvä yhteishenki on meille tärkeintä ja kinkkisetkin tilanteet hoidetaan aina yhdessä. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin, josta löydät aina tarvittaessa sparrailuseuraa ja tukea päivittäiseen työhösi.

Tämä on erinomainen mahdollisuus päästä kasvamaan raudanlujaksi HR-ammattilaiseksi ja näkemään oma kädenjälkesi yrityskulttuurissamme. Huolehdimme kasvumahdollisuuksistasi ja pidemmällä tähtäimellä sinulla voi olla luonnollinen urapolku kasvaa tiimissämme esimerkiksi HR Business Partneriksi.

Työyhteisön lisäksi tarjoamme lisäksi sinulle monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja vakuutukset, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, ylimääräisiä lomapäiviä, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako hyvältä? Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, jätäthän hakemuksen viimeistään 20.3.2019. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä teemme palkkauspäätöksen heti sopivan osaajan löytyessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään tuleva kollegasi Anne Himmanen (HR Business Partner) numerossa +358 40 756 1124 (5.3. klo 14.00-17.00 ja 14.3. klo 15.00-17.00) tai sähköpostitse anne.himmanen@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!