Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREERS lokakuuta 12, 2018

Informatica-konsultti

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo, Lahti tai Tampere

MISTÄ ON KYSE

Kasvatamme Informatica-kompetenssitiimiämme ja palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen tietovarastointikonsultteja Informatica-ratkaisujen pariin. Tulet kehittämään uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, kollegoiden ja kumppaneiden kanssa ja pääset mukaan kompentenssitiimimme kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Meillä saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Tällä hetkellä Enfolla työskentelee Informatica-ratkaisujen parissa toistakymmentä asiantuntijaa ja tavoitteenamme on kasvaa Suomen johtavaksi Informatica-kumppaniksi seuraavan vuoden aikana.

Enfo on Authorized Informatica Reseller Pohjoismaissa. Järjestämme Informatican kanssa tilaisuuksia erilaisille kohderyhmille, esimerkiksi marraskuussa on tiedossa yritysjohdolle suunnattu aamiaisseminaari datan tehokkaan hyödyntämisen teemalla.

Pääset työskentelemään vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti esimerkiksi seuraavien tekniikoiden parissa:

  • PowerCenter
  • Informatica Cloud Services
  • Master Data Management
  • Lisäksi muut Informatican tuotteet

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Kokeneena konsulttina työhösi tuo monipuolisuutta vaihtuvat asiakasprojektit ja työsi suola onkin tiiviisti asiakkaidemme kanssa työskenteleminen. Projektityötä teemme liiketoimintalähtöisesti ja ketteriä menetelmiä soveltaen.

Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti, mutta et ryppyotsaisesti. Halu ratkaista asiakkaiden ongelmia sekä hyvät kirjalliset ja suulliset kommunikointitaidot ovat eduksesi. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti – kasvuorganisaatiomme tarjoaa uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Jätäthän hakemuksen pikaisesti, viimeistään 4.11.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Mourad Daifi (Consulting Manager, Information Management) numerossa +358 40 411 1714 tai sähköpostitse mourad.daifi@enfogroup.com.

Myös Informatica-asiantuntijamme Johannes Almiala (Principal Consultant, Information Management) kertoo mielellään tehtävästä lisää numerossa +358 50 527 4605 tai sähköpostitse johannes.almiala@enfogroup.com.