Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Espoo Petri Viinikainen

CAREERS tammikuuta 10, 2019

Konsultti, Data Warehouse

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo

Palkkaamme konsultin vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään monipuolisiin dataan ja tietovarastointiin liittyviin asiakasprojekteihimme.

MISTÄ ON KYSE

Enfon Information Management -liiketoiminnalla on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa suurten tietomassojen käsittely ja hallinta ovat arkipäivää. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme tiedonhallinnan ratkaisuja, jotka palvelevat mahdollistavat monipuolisen tiedon hyödyntämisen liiketoiminnan tarpeisiin.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään sopivan kombinaation seuraavista aihealueista: tietomallinnus, tietovarastointiarkkitehtuurit, DW-toteutus, MDM-ratkaisujen toteutus ja projektinhallinta. Tulet työskentelemään sekä Espoon toimistollamme että asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Yksikössämme saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Tietovarastoinnin piirissä työskentelee yli 40 ammattilaista, joten tulet saamaan hyvin osaavia kollegoita mentoreiksesi ja sparrauskumppaniksesi.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Pääset työskentelemään asiakasprojekteissamme tietomallinnusvälineiden, tietokantojen ja  tietovarastoratkaisujen parissa. Opinnoissasi olet saanut peruvalmiuden relaatiotietokantoihin ja SQL:ään. Muita sinulle tuttuja teknologioita voisi olla esim. Informatica, Microsoft SSIS ja Azure Data Factory.

Olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat rakentaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaratkaisuja. Onnistumisen avaimet löytyvät kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta dataan sekä aidosta halusta auttaa asiakkaitamme.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli olet opiskellut tiedonhallintaan liittyviä kursseja, tai sinulta löytyy teknistä ymmärrystä esimerkiksi järjestelmien kehittämisen puolelta tai koodaamisesta. Plussaa on, jos olet jo kartuttanut hieman kokemusta data-analytiikan tai tietovarastoinnin parissa. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti – kasvuorganisaatiomme tarjoaa uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 9.1.2019 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Terhi Mattila (Vice President, Information Management) numerossa +358 50 376 0241 tai sähköpostitse terhi.mattila@enfogroup.com.