Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREERS syyskuuta 03, 2018

Pääkirjanpitäjä

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Kuopio tai Espoo

Haemme konsernimme taloustiimiin sinua

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Tässä vaiheessa työuraasi haluat työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen. Teemme yhdessä työpaikan, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.

MISTÄ ON KYSE

Palkkaamme pääkirjanpitäjän vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan Enfo -konsernin konsernilaskentaa sekä emoyhtiön pääkirjanpitoa. Etsimme sinua, jos olet ulkoisen laskennan moniosaaja, jolla on usean vuoden kokemus konsernitilinpäätöksestä ja joka tuntee kansainvälisen IFRS-standardin. Tulet lisäksi toimimaan konsernilaskennan järjestelmiemme pääkäyttäjänä ja pääset antamaan oman panoksesi taloushallinnon prosessiemme kehittämiseen. Olet liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen, joka suhtautuu positiivisesti muutokseen.

Haemme taloustiimiimme lisäksesi kaksi uutta ammattilaista, joten kanssasi aloittavien kollegoiden lisäksi tukenasi on Enfon taloustiimi sekä Kuopiossa että Espoossa. Työskentelypisteesi sijaitsee Kuopion tai Espoon toimistollamme. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Haluat virkistää itseäsi uudella työyhteisöllä, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään. Kasvamme ja kehitymme koko ajan yhdessä, joten arvostamme, mikäli olet kehittymishaluinen, innostut uusista asioista ja olet valmis haastamaan itseäsi.

Toivoisimme, että sinulla on:

  • Vankkaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Konsernitililinpäätöksen osaamista
  • IFRS-osaamista
  • Osaamista arvonlisäverosta ja tuloverosta
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
  • SAP-osaaminen on eduksesi

Tiedossa on mielenkiintoinen ja haastava tehtävä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja talouden prosessejamme. Tarjoamme sinulle ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä kansainvälisen työyhteisön.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 3.9.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies Virpi Väätäinen (Financial Manager) numerossa +358 50 444 6704 tai sähköpostitse virpi.vaatainen@enfo.fi.

 

Huomaathan, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.