Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREERS lokakuuta 14, 2018

Pilviarkkitehti, Data Platforms

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo, Lahti, Kuopio tai Tampere

PILVIARKKITEHTI DATA PLATFORMS -LIIKETOIMINTAAN

Palkkaamme kokeneen pilviarkkitehdin vakituiseen työsuhteeseen Data Platforms -liiketoimintaan. Pilviarkkitehtina suunnittelet ja toteutat julkisiin pilvipalveluihin (Azure, AWS, Google Cloud) kehitettäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, sisäisten sidosryhmien sekä kumppaneiden kanssa.

Arkkitehtuuriosaamisesi sekä kokonaisuuksien hahmottaminen korostuvat työssä, kun autat asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen pilvi-infrastruktuurin kustannustehokkaasti. Meillä saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme.

Enfo on AWS Advanced Partner ja Microsoft Gold Partner, jonka myötä meillä työskentelee monipuolisten pilviratkaisujen parissa viitisenkymmentä asiantuntijaa. Enfolla on mahdollisuus tehdä töitä hyvin monipuolisen asiakaskentän kanssa – tutustu asiakascaseemme täällä.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Onnistuneita ratkaisuja suunnitelleena ja toteuttaneena tiedät, että henkilökohtainen menestymisesi pilviarkkitehtina edellyttää kykyä aikatauluttaa, ennakoida, hallita muutoksia ja synnyttää luottamusta kaikissa ratkaisun toteutukseen osallistuvissa tahoissa. Mittaamme onnistumista sekä suoran palautteen että palautekyselyiden avulla.

Työ edellyttää erinomaisia suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja sekä dokumentointitaitoja. Koska meillä ei ole erillistä projektitoimitusorganisaatiota, asiantuntijamme tekevät sekä jatkuvaa palvelutuotantoa että projektitoimituksia. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja konsernikielemme on englanti.

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä kansainvälisen työyhteisön.

ESIMERKKI TULEVASTA TYÖPÄIVÄSTÄSI

Tänä päivänä päätit tulla toimistolle, vaikka etätyö on vahvasti tuettu vaihtoehto. Otat kupin kahvia (joka ei tietenkään tule olemaan päivän viimeinen, vaikka olet jo harkinnut kahvinjuonnin vähentämistä) kahviostamme, istahdat työpöydän ääreen, avaat läppärisi ja käynnistät Slackin. Asiakas onkin jo laittanut viestiä: hän tarvitsisi arkkitehdin apua, sillä jo aikaisemmin läpikäydyn uuden Rokki-ratkaisun implementaatioprojekti tulisi aloittaa.

Sovellustoimittaja on tässä yhteydessä kolmas osapuoli, jonka kanssa olet jo aikaisemmin tehnyt suunnitelman teknisestä arkkitehtuurista. Otat sovellustoimittajaan yhteyttä ja sovit, missä järjestyksessä hommat aloitetaan.

Muistat, että tässä projektissa täytyi tehdä yhteydet myös on-premissä olevaan taustajärjestelmään, joten pyydät kollegalta, josko hän hoitaisi tuon puolen kuntoon sillä välin, kun itse pystytät tarvittavat palvelut pilven päähän. Tämähän sujuu jopa liiankin hyvin ja saatte platan kuntoon melkeinpä ennätysajassa, jolloin sovellustoimittaja pääsee aloittamaan työnsä. Kuittaat asiakkaalle homman olevan sinun puolesta ok ja kerrot, että sovellustoimittaja ottaa yhteyttä tarvittaessa.

Voisihan sitä käydä lounaallakin. Enfollahan on mobiilipohjainen lounasedun maksukeino käytössä, joten voit vapaasti valita, mihin menet lounaalle. Valitset tällä kertaa kiinalaisen ravintolan lähistöltä ja menette kollegoiden kanssa porukalla.

Lounaan jälkeen toinen asiakas ottaa yhteyttä. Heillä on ratkaisussa ongelmia ja tarvitsevat pikaista apua. Asiakkaalla kun on ongelma, niin mehän autetaan. Loppupäiväsi meneekin enemmän tai vähemmän tämän ongelman kanssa painimisessa yhdessä asiakkaan kanssa. Loppujen lopuksi saat palvelun palautettua toimintaan ja asiakas kiittelee vuolaasti.

Ennen kuin lähdet kotiin, törmäät sattumalta esimieheesi. Hän kertoo, että olet saanut positiivista palautetta kummaltakin asiakkaalta, joiden kanssa olet tänään tehnyt yhteistyötä.

Kotia kohti mennessäsi mietit, että päivien sisältö vaihtelee todella paljon, eikä kahta samanlaista päivää ole. Suoraan asiakkaiden kanssa työskentely ja mahdollisuus kehittyä työssäsi motivoivat sinua ja tämän takia palat innosta palata töihin jälleen huomenna.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako hyvältä? Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 14.10.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Jani Rusanen (Vice President, Transformation) numerossa +358 44 709 3111 tai sähköpostitse jani.rusanen@enfo.fi.