Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Espoo_3000x1500px_1102_Minna Nousiainen

CAREERS joulukuuta 10, 2018

Planning-konsultti

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen Information Management -liiketoimintaan planning-konsultin suunnittelujärjestelmien implementointiprojekteihin.

MISTÄ ON KYSE

Enfon Information Management -yksiköllä on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa laajojen datamassojen käsittely ja hallinta on arkipäivää. Ratkaisujamme käytetään laajasti erikokoisissa organisaatioissa suurista keskisuuriin läpi eri toimialojen. Kehitämme ja implementoimme suunnittelujärjestelmiä talouden suunnitteluun, operatiiviseen suunnitteluun, tavoitteiden mallintamiseen tai mihin tahansa laskennan mallintamista vaativaan tarpeeseen. Esimerkkejä talouden puolella ovat erilaiset budjetointi- ja ennustejärjestelmät, ja liiketoiminnan puolella esimerkiksi erilaiset myynnin ja tuotannon suunnittelujärjestelmät. Varsinaisten implementointiprojektien lisäksi toimitamme asiakkaillemme myös tukipalveluita.

Tiimissämme saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Planning-tiimissä työskentelee kymmenen ammattilaista, joten tulet saamaan hyvin osaavia kollegoita sparrauskumppaneiksi. Enfolla on mahdollisuus tehdä töitä hyvin monipuolisen asiakaskentän kanssa – tutustu yhteen asiakascaseemme täällä.

Edustamamme järjestelmät ovat Anaplan ja IBM Planning Analytics, mutta arvostamme kokemusta kaikista suunnittelujärjestelmistä.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Konsulttina tuotat asiakkaalle lisäarvoa hyvän teknisen osaamisen ja/tai prosessituntemuksen kautta yhtenä osaavan projektitiimin jäsenenä. Löydät tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja pystyt oma-aloitteisesti tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin istuvia ratkaisuehdotuksia. Myös tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne – olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa.

Olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat rakentaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoiminta-caseja. Onnistumisen mittari löytyy asiakkaista: tyytyväiset asiakkaat, joiden kanssa kehitämme asioita pitkäjänteisesti, ovat tärkein mittarimme.

Meillä saat työkavereiksi kokeneita planning-konsultointiammattilaisia ja tulet työskentelemään useimmissa projekteissa työparin tai tiimin kanssa. Työviikkosi ovat monipuolisia ja vaihtelevia: esimerkiksi alkuviikosta voit työskennellä pari päivää asiakkaan tiloissa ja rakentaa uusia suunnittelumalleja ja -järjestelmiä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja taas loppuviikosta työskentelet toisen asiakkuuden ja toisen teknologian parissa. Tiimi- ja asiakastyöskentelyn lisäksi teet myös itsenäisesti suunnittelu- ja kehitystyötä, ratkot mahdollisesti tukitikettejä, palaveeraat muun planning-tiimin kanssa ja osallistut yksikön tilaisuuksiin sekä koulutuksiin.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Konsulttina olet jo nähnyt ja tehnyt asiakasprojekteja suunnittelun parissa, ja omaat teknistä taustaa joko järjestelmien kehittämisen puolelta tai koodaamisesta. Suunnittelujärjestelmäosaamisen lisäksi termit rullaava ennustaminen ja SOP ovat sinulle tuttuja ja tulet toimeen myös talouspuolen termien kanssa. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti – kasvuorganisaatiomme tarjoaa uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 10.12.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies Satu Pitkänen (Vice President, Planning) numerossa +358 50 506 3764 tai sähköpostitse: satu.pitkanen@enfo.fi.