Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Career huhtikuuta 08, 2019

Senior Database Specialist

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Sykkiikö sydämesi kaikista toimivimpien tietokantaratkaisujen löytämiselle ja toteuttamiselle? Kasvatamme ammattitaitoista teknologiatiimiämme ja palkkaamme kokeneen tietokanta-asiantuntijan vakituiseen työsuhteeseen.
 
MISTÄ ON KYSE
 
Autat asiakkaitamme optimaalisen IT-infran saavuttamisessa ja huolehdit tietokantaympäristöjen suunnittelusta, hallinnasta ja jatkuvasta palvelutuotannosta. Työviikkosi ovat vaihtelevia ja pääset hyödyntämään asiantuntemustasi monipuolisissa asiakasprojekteissa, joihin kuuluu esimerkiksi uusien palveluiden käyttöönottoja, palveluiden kehitystä ja teknologiapäivitysprojekteja.
 
Tietokanta-asiantuntijana suunnittelet ja toteutat pääasiassa Microsoft SQL -teknologian avulla monipuolisia ratkaisuja. Ratkaisut toteutetaan yhteistyössä asiakkaiden sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja ne perustuvat sekä on-premise -ratkaisuihin että julkisen pilven tarjoomaan (Azure, AWS, Google). Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla, jonka myötä pääset toteuttamaan itseäsi hyvin monipuolisessa kentässä.
 
Liityt teknologia-asiantuntijoiden joukkoon, jossa kollegasi työskentelevät Espoon, Lahden ja Kuopion toimistoillamme. Voit itse päättää, millä näistä toimistoista haluaisit työskennellä. Meillä haastavien tilanteiden kanssa ei jäädä yksin, vaan ympäriltäsi löytyy aina sparrailuseuraa niin tietokantoihin kuin muihinkin teknologioihin liittyen. Vaikka työskentelemmekin tosissaan, pidämme silti samaan aikaan sopivan pilkkeen silmäkulmassa.
 
TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?
 
Toivomme, että olet valmis astumaan suoraan senioriosaajan saappaisiin ja sen myötä myös tuomaan uusia näkökulmia ja lisäämään entisestään tietokantatiimimme asiantuntemusta. Seuraat aktiivisesti tietokantateknologioiden uusia tuulia ja niiden tuomia mahdollisuuksia ja tuot kehitysajatuksiasi esille tiimissämme. Tuemme sinua myös jatkuvassa osaamisesi kehittämisessä.
 
Microsoft SQL on eniten työssämme käyttämä kantamoottori, lisäksi arvostamme myös muutakin teknologiaosaamista, kuten MySQL ja PostGre. Pääset hyödyntämään myös muitakin teknologioita ja pääset myös kokeneena ammattilaisena vaikuttamaan itse työtonttisi laajuuteen ja käyttämiimme teknologioihin.
 
MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ
 
Tyypillinen työpäiväsi voisi sujua vaikkapa näin: päivän ensimmäisen kahvi- tai teekupillisen noudettuasi ja aamun kuulumiset vaihdettuasi käyt läpi tiimin tehtävälistan, josta poimit itsellesi erilaisia palvelupyyntöjä sekä häiriö- ja muutoshallinnan työtehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja ne voivat olla esimerkiksi tietokantaympäristön suorituskykyongelman ratkaisua tai uuden tietokantaklusterin suunnittelu- tai asennustaskien edistämistä. Tehtävälistalla voi olla myös olemassa olevan tietokantainstanssin päivittäminen uuteen versioon tai asiakkaan koko tietokanta-arkkitehtuurin nykytilan läpiluotaus ja parannusehdotusten tekeminen, kokonaisuuden dokumentointia unohtamatta. Sparraat tehtävien parhaista ratkaisumalleista muiden tiimimme asiantuntijoiden kanssa ja toimit tärkeässä roolissa tietokantatiimissämme, jossa on jo nyt hyvin monipuolista osaamista.
 
Onnistuneita tietokantaratkaisuja suunnitelleena ja toteuttaneena tiedät, että menestymisesi edellyttää kykyä aikatauluttaa, ennakoida, hallita muutoksia ja synnyttää luottamusta kaikissa ratkaisun toteutukseen osallistuvissa tahoissa. Mittaamme onnistumista sekä suoran palautteen että palautekyselyiden avulla. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.
 
MITÄ TARJOAMME SINULLE
 
Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen ja monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, ylimääräisiä lomapäiviä, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.
 
HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT
 
Haku tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 7.4.2019 mennessä. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä teemme palkkauspäätöksen heti sopivan osaajan löytyessä.
 
 
Kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies Juha Asikainen numerossa +358 44 765 5100 tai sähköpostitse juha.asikainen@enfo.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!