Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREERS syyskuuta 14, 2018

Seniorikonsultti, Informatica

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo

MISTÄ ON KYSE

Etsimme riveihimme uutta seniorikonsulttia Informatica-ratkaisujen pariin. Tässä vaiheessa työuraasi koet merkitykselliseksi löytää työyhteisön, jossa ammattitaitoasi ja yhteistyökykyäsi arvostetaan. Me puolestamme haluamme panostaa jatkuvaan kehittymiseesi työssä.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa.  Asiakasprojekteissamme työskentelee yleensä 2-4 konsulttia ja projektimme kestot vaihtelevat kuukaudesta lähes vuoteen.

Kokemusta sinulta löytyy seuraavista tekniikoista:

  • Informatica
  • SQL
  • Relaatiotietokannat
  • Tietomallinnus ja mallinnusvälineet

Projektityötä tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti joko heidän työtiloissaan, Enfon toimipisteessä tai etätyönä. Valtaosa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Tehtävien sujuva hoitaminen edellyttää soveltuvan kokemuksen lisäksi myös halua ratkaista asiakkaiden ongelmia sekä hyviä kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne. Konsulttina toimit asiakasrajapinnassa. Olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa. Haluat työskennellä yhteisten tavoitteiden eteen, et omien etujesi. Lisäksi haluat edelleen kehittyä ja kehittää ammattitaitoasi. 

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti, mutta et ryppyotsaisesti. Työskentely vaihtuvissa projekteissa asiakkaiden kanssa kiehtoo sinua. Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä kansainvälisen työyhteisön.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta.

HAE PAIKKAA

We kindly inform that this role requires Finnish language skills.

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies
Mourad Daifi (Consulting Manager, Information Management) numerossa +358 40 411 1714 tai sähköpostitse mourad.daifi@enfogroup.com.