Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Palkkaamme uuden ratkaisumyyjän osaavaan ja rentoon tiimiimme Espoossa.

Career elokuuta 10, 2018

Solution Sales Manager

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Työpaikan sijainti: Espoo

Haemme digitaalisten palveluiden pariin sinua

SOLUTION SALES MANAGER

Tässä vaiheessa työuraasi haluat päivittää ja laajentaa myyntisalkussasi olevaa ratkaisutarjoomaa ja virkistää itseäsi uudella työyhteisöllä, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen.

MISTÄ ON KYSE

Lisäämme Enfon myyntikierroksia palkkaamalla uuden Solution Sales Managerin osaavaan ja rentoon tiimiimme Espoossa.

Ratkaisumyyjän tehtävään tuleva henkilö vastaa oman tarjooma-alueensa pelinavauksista uusiin asiakkaisiin ja kasvattaa nykyasiakkuuksia ristiinmyynnillä. Ratkaisumyyjällämme on todennäköisesti näkemystä joko digitaalisista liiketoimintaratkaisuista, integraatioista tai BI/analytiikasta. Hänellä voi olla myös asiakkuusvastuu kehitysvaiheen asiakkuuksista. Palkkiomallimme tukee myyjien yhteistyötä asiakkaiden äärellä.

Tehtävässä korostuu yhteistyön koordinointi, tarjoustyöskentelyn hallinta, suullinen ja kirjallinen kommunikointi, oman työn johtaminen ja seuranta. Liiketoimintayksiköidemme monipuoliset asiantuntijat tukevat myyntiä aidossa yhteistyössä. Päivittäisinä työkielinä Enfon Espoon toimipisteessä ovat suomi ja konsernikielemme englanti.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Ratkaisumyyjän TCV-pohjainen vuosimyyntibudjetti liikkuu miljoonissa euroissa. Tavoitteeseen pääsemiseen tarvitaan 3-12 sopimusta. Nykyasiakkaissa Enfolla on luotettava maine ja uusissa avauksissa olemme kova haastaja, jonka kyvykkyydet jopa yllättävät.

 

Myyjien onnistumisen tukena ovat:

 • Kokenut, notkea ja hyvähenkinen myyntitiimi
 • Liiketoimintojen presales-resurssit ja kollegat
 • Arvokkaat toimitusreferenssit suomalaisista ja pohjoismaisista yrityksistä. Lue näistä lisää: https://www.enfo.fi/Asiakkaita
 • Liidejä tuottava markkinointikoneisto sekä Salesforce CRM

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 1,5 kk aikana olet:

 • Saanut vuosimyyntisuunnitelmasi valmiiksi ja kartoittanut itsellesi 30 potentiaalisen myyntimahdollisuuden listan sinulle osoitetulta segmentiltä

Ensimmäisten 3 kuukauden aikana olet:

 • Päässyt keskimäärin 3 viikkomyyntikäynnin vauhtiin ja olet tehnyt ja esitellyt ensimmäisen tarjouksesi
 • Saanut yhteistyökykyisen, aikaansaavan ja innostavan työkaverin maineen
 • Pipelinesi ja myyntifunnelisi pysyy ajantasalla Salesforce CRM:ssä

Puoli vuotta työsuhteesi alkamisesta olet saanut ensimmäiset sopimuksesi ja ensimmäisen vuotesi päättyessä olet saavuttanut vuosimyyntibudjetistasi vähintään 50%.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Tässä vaiheessa työuraasi haluat päivittää tai laajentaa myyntisalkussasi olevaa ratkaisutarjoomaa ja virkistää itseäsi uudella työyhteisöllä, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen.

 • Olet käynnistänyt yritysmyyntiurasi 4-10 vuotta sitten asiakaskeskeisessä ratkaisumyynnissä ja oppinut suunnitelmallisen myyntityön mallin
 • Napakka tarjoustyöskentely on sinulla verissä (bid management)
 • Olet suvereeni verkostoituja niin asiakasmaastossa kuin sisäisestikin
 • Asiakkuuden kapellimestarin rooli on sinulle luontainen ja strategisen ja taktisen tason ohjausryhmätyöskentely luonnistuu. Olet asiakkaillesi läsnä.
 • Rakastat tavoitteiden saavuttamista, mutta työssä kilpailet tiimin jäsenenä muita yrityksiä vastaan
 • Kirjoitat, puhut ja esiinnyt sujuvasti suomen ja englannin kielellä
 • Sinulla on tulokselliset neuvottelutaidot, joilla selviät niin myyntitilanteissa kuin sopimuksen aikaisissa tulkintatilanteissakin
 • Haluat organisaatioon, jossa voit edistyä myyntiurallasi
 • Teet vastuullista kauppaa ja ymmärrät myös sopimustekniikkaa ja riskienhallintaa 

TYÖHAKEMUKSESTASI HALUAISIMME LUKEA

Kuvausta työskentelytyylistäsi sekä parista sellaisesta myyntiprojektistasi, joista olet todella ylpeä. Valintapäätökseemme tulee vaikuttamaan edellytyksesi tehdä ratkaisumyyntiä, kykysi luoda vakuuttava vaikutelma, vuorovaikutustyylisi sekä asenteesi, jossa korostuvat toisten kunnioittaminen, joustavuus, vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen ja jatkuva kehittyminen.

HAKUOHJEET

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut heti, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti. Haethan kuitenkin viimeistään 10.8.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies Juha Kukka (SVP Sales Finland) numerossa +358 40 571 9072 tai sähköpostitse juha.kukka@enfo.fi.

Huomaathan, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.