Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

CAREER toukokuuta 23, 2018

5 TRAINEE-KONSULTTIA DATA- JA ANALYTIIKKAPALVELUIHIN

Enfo on pohjoismainen noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme luotsaamana. Kuljemme kohti visiota, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.

Työpaikan sijainti: Pk-seutu

Työnantaja: Enfo

Työsuhteen muoto: Vakituinen ja kokoaikainen kesäkuussa trainee-ohjelmalla käynnistyvä työsuhde

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva kaupallisen tai tietoteknisen alan nuori osaaja? Haluatko tehdä työurasi alussa viisaita valintoja ja tähdätä uralle, josta löytynee töitä useiksi vuosiksi?

Kerätyn tiedon, eli datan hallinta, analysointi ja tehokas hyödyntäminen on koko ajan kasvava tehtäväkenttä, josta yritykset voivat saada merkittävää kilpailuetua. Kysyntä tiedonhallinnan ja analysoinnin ratkaisuihin on myös meillä Enfossa kasvava ja tärkeä palvelualue. Tarvitsemme lisää tekijöitä asiakasprojekteihin ja käynnistämme nyt alalle suuntaavien nuorten ja fiksujen osaajien trainee-ohjelmaa.

Mistä tässä on tarkalleen ottaen kyse?

Kyse on vakituisesta työsuhteesta ja ihan kokopäiväisestä työstä meillä täällä Enfossa asiakkaidemme projekteissa. Työsuhde käynnistyy trainee-osiolla, joka sisältää sekä opetuksellisia valmennusosioita että työharjoittelua kokeneemman projektiosaajan työnohjauksessa jossain asiakasprojektissamme. Trainee-osion päätyttyä sinulle osoitetaan nimetty asiakasprojekti ja projektitiimi. Tavoitteenamme on palkata ja kouluttaa 5 nuorta osaajaa juniorkonsulteiksi data- ja analytiikkapalveluihimme.

Kenelle tämä ohjelma on tarkoitettu?

Juniorkonsultin rooli ja paikka trainee-ohjelmassamme sopii sinulle, joka haluat kehittyä tiedonhallinnan asiantuntijaksi ja työskennellä konsulttina asiakasrajapinnassa.

Olet valmistumassa tai hiljattain valmistunut joko kaupallisen tai tietoteknisen alan koulutuksesta ammattikorkea- tai korkeakoulusta.

4 syytä, miksi minun kannattaisi hakea juuri tähän Enfon ohjelmaan?

  1. Toisin kuin monissa trainee-ohjelmissa, tässä työsuhde on heti vakituinen ja kokoaikainen.
  2. Koulutamme osallistujat asiantuntijoiden avustuksella sekä tiedonhallinnan maailmaan että konsultoinnin ja projektiammattilaisen toimenkuviin
  3. Enfo on pohjoismainen, noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka hakee merkittävää kasvua lähivuosina nimenomaan dataa ja analytiikkaa hyödyntävien IT-ratkaisuiden tuottamisesta. Työt eivät ole loppumassa kesken lähiaikoina.
  4. Pääset heti oikeisiin, mutta trainee-ohjelma tarjoaa sinulle normaalia perehdytystä syväluotaavamman koulutuksen ja trainee-ohjelman aikaiset työharjoittelupätkät kosketusta konkretiaan kokeneemman asiantuntijan opastamana.

Mitä opin tämän trainee-ohjelman aikana?

Trainee-ohjelman opetuksellinen osio vie sinut sekä konsulttikouluun että tietohallinnan ja analytiikan maailmaan. Konsulttikoulussa pureudutaan siihen, miten konsultit toimivat asiakasrajapinassa. Opetuksellisen teknisemmässä osiossa kuljetaan tietovarastoinnista tietokantojen läpi tiedonmallinnukseen ja sen keskeisiin työvälineisiin, ja syvennytään sekä tietointegraation että SQL:n maailmaan.

Pitääkö minun osata näitä jo entuudestaan?

Sinun ei tarvitse osata näitä entuudestaan, mutta tutkinto, johon valmistut tai olet valmistunut on antanut sinulle hyvän pohjan jatkaa osaamisesi kehittymistä ja oppimista työn ohessa.

Kuulostaa hyvältä! Mitä minun pitää tehdä päästäkseni tähän mukaan?

Hae tähän trainee-ohjelmaan jättämällä CV ja hakemus tästä >>

Hakuaika päättyy 23.5.2018 ja etenemme rivakkaasti päästäksemme alkuun jo ennen kesälomakautta.

Keneltä voin kysyä lisätietoja?

Trainee-ohjelmaan liittyviin kysymyksiin sinulle vastaavat mielellään:

Vastuullinen esimies Mourad Daifi 040 411 1714 / mourad.daifi@enfo.fi

Yksikön vetäjä Terhi Mattila 050 376 0241 / terhi.mattila@enfo.fi

Ethän kuitenkaan lähetä hakemustasi Mouradin tai Terhin sähköpostiin, sillä emme pysty takaamaan henkilötietojesi lain mukaista käsittelyä muuta kuin rekrytointijärjestelmämme kautta saapuneille hakemuksille.