Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Career huhtikuuta 11, 2019

Tietoliikenneasiantuntija

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Asiakasmäärän kasvun myötä palkkaamme tietoliikenneasiantuntijan vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen teknologiatiimiimme.

MISTÄ ON KYSE

Tietoliikenneasiantuntijana suunnittelet ja toteutat monipuolisia tietoliikennepalveluja asiakkaillemme. Työviikkosi ovat vaihtelevia ja pääset hyödyntämään asiantuntemustasi monipuolisissa projekteissa, joihin kuuluu esimerkiksi jatkuvaa palvelutuotantoa, uusien palveluiden käyttöönottoja, tietoliikenneratkaisujen kehitystä ja teknologiapäivityksiä.

Toteutat tietoliikennepalveluita yhteistyössä asiakkaiden sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla, jonka myötä pääset toteuttamaan itseäsi hyvin monipuolisessa kentässä.

Liityt kahdeksan asiantuntijan tietoliikennetiimiin, jossa kollegasi työskentelevät Espoon ja Kuopion toimistoillamme. Voit itse päättää, kummalla näistä toimistoista haluaisit työskennellä. Meillä haastavien tilanteiden kanssa ei jäädä yksin, vaan ympäriltäsi löytyy aina sparrailuseuraa niin tietoliikenneratkaisuihin kuin muihinkin teknologioihin liittyen. Vaikka työskentelemmekin tosissaan, pidämme silti samaan aikaan sopivan pilkkeen silmäkulmassa.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Tuotamme tietoliikennepalveluja pääsääntöisesti Ciscon LAN & WLAN -teknologioilla sekä Fortinetin palomuuriteknologioilla. Näiden osaamisen lisäksi eduksesi on Citrix Netscalerin ja F5 Load Balancerin ymmärrys.

Seuraat aktiivisesti tietoliikenteen uusia tuulia ja niiden tuomia mahdollisuuksia ja tuot kehitysajatuksiasi esille tiimissämme. Pääset ammattilaisena vaikuttamaan itse työtonttisi laajuuteen ja käyttämiimme teknologioihin. Tuemme sinua myös jatkuvassa osaamisesi kehittämisessä.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Tyypillinen työpäiväsi voisi sujua vaikkapa näin: päivän ensimmäisen kahvi- tai teekupillisen noudettuasi ja aamun kuulumiset vaihdettuasi käyt läpi tiimin tehtävälistan, josta poimit itsellesi erilaisia palvelupyyntöjä sekä häiriö- ja muutoshallinnan työtehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja ne voivat olla esimerkiksi rutiiniluontoisia palomuuriavauksia, tietoliikenneverkossa esiintyviä ongelmatilanteita tai uuden WLAN AP:n käyttöönotto. Kun akuutit asiat ovat hoidettu, voit siirtyä edistämään muita ajankohtaisiin tietoliikenneprojekteihin liittyviä tehtäviä. Tällä hetkellä tiimisi kanssa työstämä projekti voi olla vielä suunnitteluvaiheessa tai vaihtoehtoisesti olet jo päässyt tositoimiin ja edistät omalta osaltasi esim. asiakkaamme käyttöönottoprojektia. Sparraat tehtävien parhaista ratkaisumalleista muiden tiimimme asiantuntijoiden kanssa ja toimit tärkeässä roolissa tietoliikennetiimissämme, jossa on jo nyt hyvin monipuolista osaamista.

Onnistuneita tietoliikenneratkaisuja suunnitelleena ja toteuttaneena tiedät, että menestymisesi edellyttää kykyä aikatauluttaa, ennakoida, hallita muutoksia ja synnyttää luottamusta kaikissa ratkaisun toteutukseen osallistuvissa tahoissa. Mittaamme onnistumista sekä suoran palautteen että palautekyselyiden avulla. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen ja monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, ylimääräisiä lomapäiviä, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 10.4.2019 mennessä. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä teemme palkkauspäätöksen heti sopivan osaajan löytyessä.

HAE PAIKKAA

Kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies Juha Asikainen numerossa +358 44 765 5100 tai sähköpostitse juha.asikainen@enfo.fi.

Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!